Residentie Carbon

8% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (24), Opbrengsteigendom (1)
Prijzen: Van € 190.000 tot € 350.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 69.1 tot 103.3 m²

Nieuwbouwresidentie op topligging in het kloppend hart van Maasmechelen

Welkom bij Residentie Carbon, een exclusief nieuwbouwproject dat bestaat uit de perfecte combinatie van hedendaagse luxe, duurzaamheid en een prachtige locatie in het charmante Maasmechelen. Met 24 prachtige appartementen verdeeld over 2 gebouwen en een handelsruimte op een toplocatie, biedt Residentie Carbon u de kans om te genieten van het beste wat onze bruisende gemeente in petto heeft.

Welkom bij Residentie Carbon, een exclusief nieuwbouwproject dat bestaat uit de perfecte combinatie van hedendaagse luxe, duurzaamheid en een centrale ligging in het charmante Maasmechelen. Met 24 prachtige appartementen verdeeld over 2 gebouwen en een handelsruimte op een toplocatie, biedt Residentie Carbon u de kans om te genieten van het beste wat onze bruisende gemeente in petto heeft.

 

Het architectenbureau Drieskens & Dubois heeft gekozen voor een strakke en moderne uitstraling die niet alleen mooi oogt maar ook een tijdloos karakter heeft. Er is gewerkt met uitspringende volumes en met verschillende materialen zodat er een speels woongeheel wordt gecreëerd. Het is thuiskomen in maximale rust en comfort. Het gezamelijk doel tussen architect en bouwheer: een exclusief en iconisch stadsproject bouwen dat over 50 of 100 jaar nog altijd gezienmag worden.

 

De appartementen in Residentie Carbon zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen en gebouwd volgens de hoogste hedendaagse normen van comfort en efficiëntie.

Geniet van ruime woonkamers met overvloedig daglicht, moderne keukens met hoogwaardige apparatuur en luxueuze badkamers. Door het gebruik van grote raampartijen in de leefruimtes en de keuken, staan deze in maximaal contact met zowel het eigen terras als de omgeving. Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp. Residentie Carbon is uitgerust met energiezuinige voorzieningen om uw ecologische

voetafdruk te minimaliseren. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten voor u, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu.

 

Wenst u het appartement in te delen volgens uw eigen smaak en budget? Dan kan u gratis beroep doen op het deskundig advies van de toegewezen interieurarchitecte. We bieden u een doorgedreven en gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Op basis van ervaring slagen ze er steeds opnieuw in om elk appartement eenunieke en exclusieve uitstraling te geven.

 

U stelt zich misschien de vraag; hoe doe ik de overstap van mijn huidige woning of appartement naar dit nieuwbouwappartement? Daar hebben wij de nodige oplossingen voor.

Of zoekt u een slimme investering? Ook hier kunnen we u bijstaan voor de verhuur van uw appartement.

 

Wenst u meer info? Graag ontvangen we u op ons kantoor op een boogscheut van de bouwwerf. U kan ons hiervoor contacteren op het nummer 0484/35.67.65 of via mail naar Fabian@jemar.be.