Parkappartementen 't Steenhuys

80% Verkocht

3650 DILSEN-STOKKEM

Types: Appartement (20)
Prijzen: Van € 252.000 tot € 362.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 109.5 tot 148.8 m²

Uitzonderlijk ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers, carport en berging.

Maak kennis met dit uniek woonproject, Parkappartementen ’t Steenhuys. Het woonproject ’t Steenhuys is tot in het detail uitgewerkt, en het wordt met de grootste vakkundigheid en passie afgewerkt. De bouwheer is reeds lange tijd actief en is een krak in zijn vak. Hij werkt zoals het de regels van de kunst betaamt, dat kunnen reeds vele gelukkigen beamen. De strakke lijnen, de zachte natuurlijke kleuren, en de scherpe contrasten zijn de kenmerken van een moderne en hedendaagse architectuur. Door de vele groenzones en het open uitzicht, heeft men getracht het landelijk karakter van een stad als Dilsen-Stokkem naar binnen te trekken. Er is bewust gekozen voor grote raampartijen om een maximum aan daglicht te kunnen garanderen. Door deze optimale lichtinval hebben de appartementen een open en luchtig karakter. Duurzaamheid ten top. De appartementen zijn bijna energie neutraal, dit vertaalt zich onder andere in zonnepanelen in privatief beheer, verwarming met warmtepomp via de vloerverwarming en een ventilatiesysteem type-D. Op de carports is er gekozen voor een groendak, hierdoor worden ze naadloos geïntegreerd in de groene omgeving. Ervaar de kwaliteit en schoonheid van deze moderne en tijdloze architecturale vormgeving. Maak een afspraak op ons kantoor om uw toekomstige woning te ontdekken. Dit kan via mail, naar martha@jemar.be of telefonisch op het nummer 089/77.23.20

Uniek woonproject : Parkappartementen ’t Steenhuys.

 

Dit woonproject is zonder overdrijven compromisloos.  Het werd ontworpen met het oog op beleving en leefbaarheid. Kosten noch moeite werden gespaard om dit kunnen realiseren.

Het woonproject ’t Steenhuys is tot in het detail uitgewerkt, en het wordt met de grootste vakkundigheid en passie afgewerkt. De bouwheer is reeds lange tijd actief en is een krak in zijn vak. Hij werkt zoals het de regels van de kunst betaamt, dat kunnen reeds vele gelukkigen beamen.

De strakke lijnen, de zachte natuurlijke kleuren, en de scherpe contrasten zijn de kenmerken van een moderne en hedendaagse architectuur. Door de vele groenzones en het open uitzicht, heeft men getracht het landelijk karakter van een stad als Dilsen-Stokkem naar binnen te trekken.

Er is bewust gekozen voor grote raampartijen om een maximum aan daglicht te kunnen garanderen. Door deze optimale lichtinval hebben de appartementen een open en luchtig karakter.

Duurzaamheid ten top. De appartementen zijn bijna energie neutraal, dit vertaalt zich onder andere in zonnepanelen in privatief beheer, vloerverwarming, warmtepomp en een ventilatiesysteem type-D.

 

Ervaar de kwaliteit en schoonheid van deze moderne en tijdloze architecturale vormgeving.

 

Maak een afspraak op ons kantoor om uw toekomstige woning te ontdekken.

 

Dit kan via mail, naar Martha@jemar.be of telefonisch op het nummer 089/77.23.20