Residentie HOOGRIJK

83% Verkocht

3650 DILSEN-STOKKEM

Types: Appartement (6)
Prijzen: € 275.715
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 109 m²
Zoekt u een ruim appartement in een kleinschalig project met modern wooncomfort en luxueuze uitstraling ? Dan vindt u in Residentie Hoogrijk het appartement van uw dromen. U heeft de keuze tussen 2 en 3 slaapkamers tussen 95 en 114 m². Een autostaanplaats is inbegrepen. Snelle beslissers kunnen nog aankopen aan het verlaagd btw-tarief van 6 % btw (verlengd tem. 31/12/2024). Boek vandaag nog uw afspraak voor meer vrijblijvende informatie via 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be

Op zoek naar kwalitatief wooncomfort ?

Dan stellen wij u graag 'residentie Hoogrijk' voor :

Een kleinschalig woonproject bestaande uit slechts 6 ruime appartementen. De afwerking gebeurt met kwalitatieve materialen. Een prachtige gevelsteen Camarque Carrera met zachte  kleuren, aangevuld met duurzaam aluminium buitenschrijnwerk Anodic Bronze/Brown, geeft dit project een luxueuze en trendy uitstraling.

Door de centrale ligging zijn de omliggende gemeenten zoals Maasmechelen, Genk en Maaseik vlot bereikbaar.  De nabijheid van het Nationaal Park Hoge Kempen, natuurgebied Negenoord  en het gekende shoppingparadijs Maasmechelen Village met winkels en horeca, bieden voor elk wat wils. Een grootwarenhuis bevindt zich op wandelafstand en scholen zijn bereikbaar op enkele minuten.

U heeft de keuze tussen een appartement met twee of drie slaapkamers.  De derde ruime slaapkamer in de gelijkvloerse appartementen nr. 1 en 3 kan ook fungeren als bureauruimte (eventueel voor vrij beroep).

De groottes van de woningen variëren tussen 95m² en 114m². Daarnaast heeft elk appartement ook een ruim terras waar je kan genieten van de zon. De woningen op het gelijkvloers hebben een eigen tuintje.

De verwarming gebeurt met een warmtepomp via de vloerverwarming.

Langs het gebouw wordt er een autostaanplaats voorzien.  Voor maximaal wooncomfort wordt er ook een lift voorzien die je meeneemt tot aan de deur van uw woonst.

De kers op de taart is dat kopers de inrichting en afwerking van de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren volledig zelf kunnen kiezen volgens de budgetten voorzien in het lastenboek. Zo kan je deze prachtige woning helemaal inrichten naar jouw smaak voor een optimaal gevoel van thuiskomen.

 

Voor diegene die voldoen aan de voorwaarden kan er in 2023 nog aangekocht worden aan het verlaagd btw-tarief van 6 %. Groot financieel voordeel !

 

Wordt dit uw nieuwe thuis ?

Boek vandaag nog uw afspraak voor meer vrijblijvende informatie via 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be