Parkappartementen Daelgrimby

54% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (24)
Prijzen: Van € 170.233 tot € 257.461
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 84.18 tot 131.89 m²

Nieuwbouwproject van 24 stijlvolle en duurzame appartementen

Modern nieuwbouwcomplex bestaande uit 24 appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Er werd veel aandacht besteed aan een zo laag mogelijk energieverbruik en een maximaal wooncomfort. Zo wordt er gekozen voor een verwarmingsinstallatie met warmtepomp die het in de zomer ook mogelijk maakt om te koelen. Elk appartement is voorzien van een leefruimte met open keuken, één of twee slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging. Smaken verschillen dus de afwerking heeft u volledig zelf in handen! Belangrijke troef : Indien u er zelf gaat wonen (enige woning) dan kan u kopen aan het verlaagd btw-tarief van 6 % btw ipv. 21 % ! Voor meer info maak vandaag nog een afspraak, bel 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be

Rustig wonen en toch vlakbij het centrum van Maasmechelen met winkels en openbaar vervoer op wandelafstand en een vlotte verbinding naar de E314.
Fase C van het project 'Parkappartementen Daelgrimby' biedt u 24 duurzame en comfortabele appartementen aan waarbij u als koper de keuze heeft uit diverse appartementen met één of twee slaapkamers. Ze beschikken allen over een privatief overdekt terras.

Wij besteden veel belang aan een zo laag mogelijk energieverbruik en een maximaal wooncomfort. Zo wordt er gekozen voor een verwarmingsinstallatie met warmtepomp die het in de zomer ook mogelijk maakt om te koelen.  

Geniet van het optimaal wooncomfort door ondergronds te parkeren. Er zijn 27 autostaanplaatsen voorzien dus wees er snel bij !

Alle appartementen worden instapklaar opgeleverd, waarbij u als koper zelf de afwerking kan kiezen binnen de voorziene budgetten.

Keuken, badkamer, vloeren en deuren kunnen dus door uzelf gekozen worden, want smaken verschillen en worden volgens uw wensen afgewerkt!

 

Belangrijke troef : Indien u er zelf gaat wonen (enige woning) dan kan u kopen aan het verlaagd btw-tarief van 6 % ipv. 21 % !

 

Voor meer info maak vandaag nog een afspraak via 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be