Rootstraat 42 & 42A

3630 MAASMECHELEN

Types: Woning (2)
Prijzen: € 359.500
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: 240 m²
Bent u op zoek naar een nieuwe woning in een uitgesproken landelijke stijl? Dan wordt uw droomwoning wellicht gebouwd op de Rootstraat in Opgrimbie. De woningen worden instapklaar afgewerkt. Hierbij kan u nog vloeren, keuken, badkamer en binnendeuren zelf kiezen. Meer info ? Bel 089-772320 of mail martha@jemar.be

In een rustige en landelijke omgeving van Opgrimbie, bieden wij 2 nieuwe huizen te koop aan.
Deze halfopen bebouwingen springen in het oog door hun uitgesproken landelijk karakter. En ook voor zij die houden van rust maar toch een vlotte bereikbaarheid wensen, is de locatie van deze woningen een absolute troef! De belangrijkste toegangswegen zoals de N78 en autostrade E314 zijn vlot bereikbaar.

 Deze woningen bieden u een aangename leefruimte met semi-open keuken die in contact staat met de achtergelegen tuin. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig alsook de badkamer die volgens uw smaak wordt afgewerkt. Een vaste trap leidt u bovendien naar de ruime zolder. Deze biedt nog tal van mogelijkheden: één of twee extra slaapkamers, of liever een grote hobbykamer of bureel?

U kan de vloeren, keuken, deuren, en badkamerinrichting nog kiezen zodat de woning voldoet aan al uw wensen.
Wij besteden veel belang aan een zo laag mogelijk energieverbruik en een maximaal wooncomfort. Daarom wordt er enkel gekozen voor materialen van hoge kwaliteit, uitgevoerd door vakmensen.
Elke woning wordt voorzien van een carport, eveneens afgewerkt in materialen die perfect aansluiten bij deze landelijke bouwstijl.

Kortom: Karaktervolle woningen op een mooie locatie in Opgrimbie met een binnenafwerking volgens uw smaak en wensen!

Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen via martha@jemar.be
of bel 089 77 23 20.