Belfleur

66% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (6)
Prijzen: € 226.456
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 76 m²

Stijlvol wonen in een kleinschalig wooncomplex met prachtig uitzicht !

Tegenover de kerk van Proosterbos biedt 'residentie Belfleur’ onderdak aan 6 stijlvolle appartementen met 2 slaapkamers. Vanop de terrassen kan u genieten van een schitterend groen uitzicht ! Uw nieuwe woning heeft extra comfort door vloerverwarming. Uiteraard is het gebouw ook uitgerust met een moderne en geluidsarme lift die u netjes naast uw voordeur laat uitstappen. Trappen lopen is dus geen noodzaak meer. Aan de achterkant van het gebouw is er een autostaanplaats en een container/fietsenstalling voorzien. De afwerking van uw badkamer, de vloeren van uw appartement, alsook de kleuren, apparaten en zelfs de indeling van uw keukenkasten kan u nog vol-ledig zelf kiezen. Snelle beslissers hebben uiteraard eerste keuze. Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar martha@jemar.be en kies het appartement van uw dromen.

Tegenover de kerk van Proosterbos biedt 'residentie Belfleur’ onderdak aan 6 stijlvolle appartementen met 2 slaapkamers. Vanop de terrassen kan u genieten van een schitterend groen uitzicht ! Uw nieuwe woning heeft extra comfort door vloerverwarming. Uiteraard is het gebouw ook uitgerust met een moderne en geluidsarme lift die u netjes naast uw voordeur laat uitstappen. Trappen lopen is dus geen noodzaak meer.

Aan de achterkant van het gebouw is er een autostaanplaats en container/fietsenstalling voorzien.

 

De afwerking van uw badkamer, de vloeren van uw appartement, alsook de kleuren, apparaten en zelfs de indeling van uw keukenkasten kan u nog volledig zelf kiezen. Snelle beslissers hebben uiteraard eerste keuze.

 

Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar martha@jemar.be en kies het appartement van uw dromen.