Residentie MOOI MECHELEN

41% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (12)
Prijzen: Van € 192.750 tot € 224.750
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 84 tot 110 m²

Stijlvolle appartementen in het bruisend centrum van Maasmechelen

Zoekt u een appartement in het centrum van Maasmechelen met de belangrijkste basisvoorzieningen, zoals warenhuizen, scholen en gezellige horeca op wandelafstand ? Dan biedt residentie' Mooi Mechelen' u deze mogelijkheid om aangenaam en comfortabel wonen waar te maken ! Maak snel een vrijblijvende afspraak voor meer info met martha@jemar.be of 089/77.23.20

Zoekt u een appartement in het centrum van Maasmechelen met de belangrijkste basisvoorzieningen, zoals warenhuizen, scholen en gezellige horeca op wandelafstand ?

Dan biedt residentie' Mooi Mechelen' u de mogelijkheid om aangenaam en comfortabel wonen waar te maken.

 

Deze stijlvolle appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en hebben 2 of 3 slaapkamers.  Ieder appartement heeft een terras aan de voorkant en ook een terras aan de achterkant.

 

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen en kelderbergingen voorzien.  Op het gelijkvloers wordt er tevens een afgesloten fietsenberging voorzien.

 

Interessant is ook de ligging tegenover woonzorgcentrum "de Maasmeander" wat de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van de faciliteiten van dit woonzorgcentrum !

 

Maak snel een vrijblijvende afspraak voor meer info met martha@jemar.be of  089/77.23.20