Merelstraat

100% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Moderne BEN woningen in een kindvriendelijke omgeving

Zoekt u een energiezuinige woning in moderne stijl ? Dan is deze mooi gelegen BEN woning uw nieuwe thuisbasis. Door de Bijna Energie Neutrale waarden geniet u bovendien 5 jaar lang vrijstelling van onroerende voorheffing ! Een woning die moet gezien worden ! Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging ! 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be

LAATSTE HUIS TE KOOP! BEN-woning => 5 jaar vrijgesteld van grondbelasting.

 

In een kindvriendelijke omgeving in Maasmechelen, bieden wij 5 nieuwe BEN woningen te koop aan.

Deze halfopen bebouwingen met 3 slaapkamers worden gebouwd in een moderne architectuur. De erg praktische indeling maakt dat het hier comfortabel wonen is. Elke woning beschikt over 2 parkeerplaatsen waarvan 1 overdekt. Vanuit de inkomhal is er een berging aanwezig met de aansluitingen voor uw wasmachine. Bovendien kan u hier ook een vestiaire voorzien. In de open leefruimte is er een groot schuifraam aan de achterzijde dat toegang biedt tot de tuin, alsook een raam op hoogte aan de voorzijde. Bijgevolg is het hier aangenaam vertoeven in een lichtrijke ruimte die tevens uw privacy waarborgt. Aansluitend aan de keuken is er nog een ruime berging die bovendien ook toegang verleent tot de tuin.

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig alsook de badkamer die volgens uw wensen kan worden geïnstalleerd.

Met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik werd er voor het bouwen van deze woningen gekozen voor kwalitatieve, goed isolerende materialen en zonne-panelen ! Bovendien geniet u door de Bijna Energie Neutrale waarden een 5 jaar lange vrijstelling van onroerende voorheffing !

Elke woning beschikt over een tuintje waar u in alle rust kan genieten van wat groen, zonder dat u hier handenvol werk heeft aan het onderhoud ervan. Voornamelijk genieten dus!

Kortom: Praktisch ingedeelde woningen op een rustige maar toch centraal gelegen locatie, met voldoende parkeerplaats, onderhoudsvriendelijk en een binnenafwerking volgens uw smaak en wensen!

Voor meer informatie, plannen en lastenboeken kan u contact met ons opnemen via philippe@jemar.be
of 089 77 23 20.