Steenkuilstraat

100% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Woning (4)

4 nieuwe woningen in een landelijke stijl

Langs de Steenkuilstraat in Maasmechelen worden 4 nieuwe huizen gebouwd, zowel in halfopen als gesloten bebouwing, en elk voorzien van een carport. De warmrode kleur van de bakstenen, gecombineerd met zwarte ramen & glasverdelingen, geven aan deze woningen een strakke maar toch landelijke uitstraling. De gevel en voordeur wordt afgewerkt met een 'chique' plint in blauwe hardsteen. Elk huis is voorzien van een zonneterras met een beetje groen. Dit energiebewuste huis wordt instapklaar afgewerkt waarbij je nog de keuken, vloeren, deuren, en badkamer kan kiezen. Enkel nog je verhuisdozen leegmaken en vervolgens genieten van je nieuwe thuis! Interesse? Mail Philippe@jemar.be voor een afspraak of bel 089-469317.

Langs de Steenkuilstraat in Maasmechelen worden 4 nieuwe huizen gebouwd, zowel in halfopen als gesloten bebouwing, en elk voorzien van een carport.

De warmrode kleur van de bakstenen, gecombineerd met zwarte ramen & glasverdelingen, geven aan deze woningen een strakke maar toch landelijke uitstraling. De gevel en voordeur wordt afgewerkt met een 'chique' plint in blauwe hardsteen. Elk huis is voorzien van een zonneterras met een beetje groen. Dit energiebewuste huis wordt instapklaar afgewerkt waarbij je nog de keuken, vloeren, deuren, en badkamer kan kiezen.

Enkel nog je verhuisdozen leegmaken en vervolgens genieten van je nieuwe thuis!

 

Interesse? Mail Philippe@jemar.be voor een afspraak of bel 089-469317.

Geen documenten