Residentie Herkveld

100% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (10) ; Handelspand (1)

Stijlvolle appartementen van 121m² tot 177m² & 1 handelsruimte

Residentie Herkveld is gelegen in het landelijke Uikhoven, wellicht één van de mooiste Maasdorpen. Het gebouw bestaat uit 11 ruime appartementen tussen 121m² en 177m², elk met een mooi terras en een eigen garage. Alle woningen worden instapklaar afgewerkt. Hierbij kan u nog de vloeren, keuken, badkamer, en binnendeuren zelf kiezen. Voor uw comfort is er een lift en vloerverwarming voorzien. Maak nu uw keuze in dit mooie aanbod. Eerste beslissers hebben namelijk eerste keuze! Meer info? Bel 089-772320 of mail naar philippe@jemar.be Uw eigen woning nog eerst verkopen? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Residentie Herkveld is rustig gelegen in een landelijke omgeving. Volledig tot rust komen is hier zeker mogelijk met een wandeltocht langs de Maas. Het aanwezige fietsroutenetwerk kan een pluspunt vormen voor bijvoorbeeld een horecazaak. Daarnaast is het centrum van Maasmechelen en de autostrade op slechts enkele minuten verwijderd met de auto. Naast een handelsruimte biedt Residentie Herkveld immers onderdak aan 10 appartementen, allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers.

 

Bij ieder appartement hoort ook een privé-parkeerplaats. Uiteraard is het gebouw uitgerust met een lift die u netjes naast uw voordeur laat uitstappen. Trappen lopen is dus geen noodzaak meer.

 

De werken zijn reeds gestart en de eerste appartementen zullen klaar zijn op het einde van 2019. Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar philippe@jemar.be en kies het appartement van uw dromen.

 

Geen documenten