Dorpsstraat 29 en 29A

3630 MAASMECHELEN

Types: Woning (2)
Prijzen: Van € 286.000 tot € 309.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 185 tot 190 m²
Ontdek uw droomhuis in het hart van Vucht, Maasmechelen! Welkom in de toekomst van comfortabel en energiezuinig wonen. In de pittoreske Dorpsstraat van Vucht, Maasmechelen, verrijzen twee moderne nieuwbouwwoningen. Dit is uw kans om te genieten van een leven vol luxe en gemak met uw gezin. De ligging van deze moderne woning is werkelijk ongeëvenaard. U woont slechts enkele minuten verwijderd van het bruisende centrum van Maasmechelen, direct aan het water, en omringd door prachtige fietsroutes. Kunt u zich een betere locatie voorstellen? De op- en afrit van de E314 autosnelweg is ook binnen handbereik, waardoor u snel en moeiteloos naar uw bestemming kunt reizen. Als u op zoek bent naar een ruime woning met tal van mogelijkheden en een gezellige, goed bereikbare locatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Carolien via Carolien@jemar.be of bel haar direct op 04843 570 67. Dit is uw kans om de sleutels te bemachtigen tot de woning van uw dromen. Aarzel niet, want deze kans komt niet vaak voorbij!

Ontdek uw droomhuis in het hart van Vucht, Maasmechelen!

Welkom in de toekomst van comfortabel en energiezuinig wonen. In de pittoreske Dorpsstraat van Vucht, Maasmechelen, verrijzen twee moderne nieuwbouwwoningen. Dit is uw kans om te genieten van een leven vol luxe en gemak met uw gezin.

De ligging van deze moderne woning is werkelijk ongeëvenaard. U woont slechts enkele minuten verwijderd van het bruisende centrum van Maasmechelen, direct aan het water, en omringd door prachtige fietsroutes. Kunt u zich een betere locatie voorstellen? De op- en afrit van de E314 autosnelweg is ook binnen handbereik, waardoor u snel en moeiteloos naar uw bestemming kunt reizen.

Prachtig Uitzicht op de Kerktoren: De kroon op deze woningen is dat ze een adembenemend uitzicht bieden op de majestueuze kerktoren. Dit is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de frisse lucht en te genieten van het prachtige landschap om je heen.

Parking: Parkeren is een fluitje van een cent, met speciale autostandplaatsen achter de woningren en tal van vrije parkeerplaatsen aan de kerktoren.

Deze nieuwbouwwoningen zijn niet zomaar een huizen; het is een oase van comfort en stijl waar je jezelf volledig kunt omarmen. Een kans als deze komt niet vaak voor, dus aarzel niet om een bezichtiging te plannen en jezelf onder te dompelen in de onmiskenbare charme van deze woning. Grijp dit unieke aanbod voordat het te laat is!

De prijs is exclusief BTW, maar als u voldoet aan de voorwaarden, kunt u profiteren van het verlaagde BTW-tarief van 6%.

Als u op zoek bent naar een ruime woning met tal van mogelijkheden en een gezellige, goed bereikbare locatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Carolien via Carolien@jemar.be of bel haar direct op 04843 570 67. Dit is uw kans om de sleutels te bemachtigen tot de woning van uw dromen. Aarzel niet, want deze kans komt niet vaak voorbij!