Nieuwbouw

Rosas

Oude Baan 81
3630 MAASMECHELEN

Residentie Rosas is gelegen vlakbij de belangrijkste winkelstraten van Maasmechelen. De appartementen worden afgewerkt naar uw smaak en u heeft de keuze uit een appartement met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers.

De nieuwe Dekenij

Deken Bernardstraat 20
3630 MAASMECHELEN

Wonen in het centrum van Maasmechelen, aan de kerk, winkels, en de gezellige terrasjes? Dan kan! De nieuwe Dekenij combineert al deze troeven. Naast het parochiesecretariaat en catecheselokalen biedt 'de nieuwe Dekenij' onderdak aan 11 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers, vloerverwarming, 3-dubbel glas, en een zonneterras op het zuiden of het westen.
Reeds 72% Verkocht

Heirbaan

Heirbaan 89
3620 LANAKEN

4 nieuwbouwwoningen in Neerharen. Kunnen casco of afgewerkt gekocht worden.
Reeds 25% Verkocht

Parkappartementen Daelgrimby

Heirstraat 457
3630 MAASMECHELEN

Nieuwbouwcomplex bestaande uit 24 appartementen met een maximum aan comfort! Elk appartement is voorzien van een leefruimte met open keuken, één twee of drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging. Smaken verschillen dus de afwerking heeft u volledig zelf in handen! Vloerverwarming en videofoon zijn standaard inbegrepen. 
Reeds 33% Verkocht

6 nieuwbouwwoningen “het dorp”

Steenkuilstraat/Kleine Hulst
3630 MAASMECHELEN

Comfortabele nieuwbouwwoningen met 3 of 4 slaapkamers en carport of garage.

Residentie Vignola

Rijksweg 143
3630 MAASMECHELEN

Naast de totale vernieuwing die het marktplein van Eisden-Dorp (Vrijthof) momenteel ondergaat starten binnenkort de werken aan residentie Vignola. Een modern, degelijk gebouw waarin 11 comfortabele appartementen en 2 kleinere winkels of kantoorruimten onderdak zullen vinden. Uiteraard met alle comfort! Zo is er een lift aanwezig, heeft ieder appartement een eigen tuintje of ruim terras, en een ondergrondse parking + een extra berging. Eerste beslissers hebben het meeste keuze.

Parklaan Maasmechelen: 4 trendy woningen

Parklaan 7
3630 MAASMECHELEN

Koppel het woord 'trendy' aan één van de beste locaties in Maasmechelen centrum en je hebt de ingrediënten voor dit nieuwbouwproject. 4 uiterst comfortabele nieuwe huizen met een kleine, middelgrote of grote tuin. Elk met 4 slaapkamers waaronder 1 op het gelijkvloers met een eigen badkamer. Ruwbouw bijna voltooid, woning klaar tegen het einde van dit jaar. Wordt dit jouw nieuwe thuis ? Mail naar Philippe@jemar.be voor een voorstelling of bel 089-77.23.20.

Residentie Herkveld

Herkveldstraat 10
3630 MAASMECHELEN

Residentie Herkveld is gelegen in het landelijke Uikhoven, wellicht één van de mooiste Maasdorpen. Het gebouw bestaat uit 11 ruime appartementen tussen 121m² en 177m², elk met een mooi terras en een eigen garage. Alle woningen worden instapklaar afgewerkt. Hierbij kan u nog de vloeren, keuken, badkamer, en binnendeuren zelf kiezen. Voor uw comfort is er een lift en vloerverwarming voorzien. Maak nu uw keuze in dit mooie aanbod. Eerste beslissers hebben namelijk eerste keuze! Meer info? Bel 0...