Nieuwbouw

NPL

Kruindersweg 89
3630 MAASMECHELEN

Dankzij de moderne en unieke architectuur valt residentie NPL al meteen op in het straatbeeld. Het gebouw straalt uit wat het is: stijlvolle appartementen, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en voorzien van alle comfort! Ondergronds zijn er autostaanplaatsen voorzien.
Reeds 87% Verkocht

Town Hall


3630 MAASMECHELEN

Stijlvolle appartementen op een centrale locatie in Maasmechelen.

Rosas

Oude Baan 81
3630 MAASMECHELEN

Residentie Rosas is gelegen vlakbij de belangrijkste winkelstraten van Maasmechelen. De appartementen worden afgewerkt naar uw smaak en u heeft de keuze uit een appartement met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers.

De nieuwe Dekenij

Deken Bernardstraat 20
3630 MAASMECHELEN

Wonen in het centrum van Maasmechelen, aan de kerk, winkels, en de gezellige terrasjes? Dan kan! De nieuwe Dekenij combineert al deze troeven. Naast het parochiesecretariaat en catecheselokalen biedt 'de nieuwe Dekenij' onderdak aan 11 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers, vloerverwarming, 3-dubbel glas, en een zonneterras op het zuiden of het westen.
Reeds 72% Verkocht

Heirbaan

Heirbaan 89
3620 LANAKEN

4 nieuwbouwwoningen in Neerharen. Kunnen casco of afgewerkt gekocht worden.
Reeds 25% Verkocht

Parkappartementen Daelgrimby

Heirstraat 457
3630 MAASMECHELEN

Nieuwbouwcomplex bestaande uit 24 appartementen met een maximum aan comfort! Elk appartement is voorzien van een leefruimte met open keuken, één twee of drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging. Smaken verschillen dus de afwerking heeft u volledig zelf in handen! Vloerverwarming en videofoon zijn standaard inbegrepen. 
Reeds 33% Verkocht

6 nieuwbouwwoningen “het dorp”

Steenkuilstraat/Kleine Hulst
3630 MAASMECHELEN

Comfortabele nieuwbouwwoningen met 3 of 4 slaapkamers en carport of garage.

Alpa 17

Mie Merkenstraat 17
3630 MAASMECHELEN

Bent u op zoek naar een appartement om te verhuren of om zelf te wonen? Hier zit u goed! Dit kleinschalig gebouw met slechts 4 appartementen is gelegen in de Mie Merckenstraat, een vrij rustige straat maar toch vlakbij het handelscentrum M2 en de Pauwengraaf. Interesse? Mail naar Philippe@jemar.be of bel 089-77.23.20 voor een voorstelling. Tip: Bent u investeerder? De volledige blok met de 4 appartementen kan ook in één keer worden gekocht. Vraag naar de speciale voorwaarden.

Residentie Vignola

Rijksweg 143
3630 MAASMECHELEN

Naast de totale vernieuwing die het marktplein van Eisden-Dorp (Vrijthof) momenteel ondergaat starten binnenkort de werken aan residentie Vignola. Een modern, degelijk gebouw waarin 11 comfortabele appartementen en 2 kleinere winkels of kantoorruimten onderdak zullen vinden. Uiteraard met alle comfort! Zo is er een lift aanwezig, heeft ieder appartement een eigen tuintje of ruim terras, en een ondergrondse parking + een extra berging. Eerste beslissers hebben het meeste keuze.

Parklaan Maasmechelen: 4 trendy woningen

Parklaan 7
3630 MAASMECHELEN

Koppel het woord 'trendy' aan één van de beste locaties in Maasmechelen centrum en je hebt de ingrediënten voor dit nieuwbouwproject. 4 uiterst comfortabele nieuwe huizen met een kleine, middelgrote of grote tuin. Elk met 4 slaapkamers waaronder 1 op het gelijkvloers met een eigen badkamer. Ruwbouw bijna voltooid, woning klaar tegen het einde van dit jaar. Wordt dit jouw nieuwe thuis ? Mail naar Philippe@jemar.be voor een voorstelling of bel 089-77.23.20.

Ritserstraat Dilsen-Stokkem: 2 moderne nieuwbouwwoningen

Ritserstraat 55
3650 DILSEN-STOKKEM

Op zoek naar een moderne woning in een landelijke omgeving? Dan is dit wellicht iets voor jou! Dit moderne huis biedt u alle comfort en bestaat uit inkomhal met trap en aparte wc, een grote woonkamer met open keuken. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer heeft u een mooi zicht op het terras en de tuin. Naast de keuken is er een handige berging. Op het eerste verdiep zijn er drie slaapkamers en een ruime badkamer. Deze woning kan 'water-en winddicht' worden gekocht. Dit wil zeggen dat de ruwbo...