Town Hall


3630 MAASMECHELEN

Stijlvolle appartementen op een centrale locatie in Maasmechelen.

De nieuwe Dekenij

Deken Bernardstraat 20
3630 MAASMECHELEN

Wonen in het centrum van Maasmechelen, aan de kerk, winkels, en de gezellige terrasjes? Dan kan! De nieuwe Dekenij combineert al deze troeven. Naast het parochiesecretariaat en catecheselokalen biedt 'de nieuwe Dekenij' onderdak aan 11 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers, vloerverwarming, 3-dubbel glas, en een zonneterras op het zuiden of het westen.
Reeds 100% Verkocht

Heirbaan

Heirbaan 89
3620 LANAKEN

4 nieuwbouwwoningen in Neerharen. Kunnen casco of afgewerkt gekocht worden.
Reeds 100% Verkocht

Parkappartementen Daelgrimby

Heirstraat 457
3630 MAASMECHELEN

Nieuwbouwcomplex bestaande uit 24 appartementen met een maximum aan comfort! Elk appartement is voorzien van een leefruimte met open keuken, één twee of drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging. Smaken verschillen dus de afwerking heeft u volledig zelf in handen! Vloerverwarming en videofoon zijn standaard inbegrepen. 
Reeds 96% Verkocht

Nieuwbouwwoningen “het dorp”

Steenkuilstraat/Kleine Hulst
3630 MAASMECHELEN

Comfortabele nieuwbouwwoningen met 3 of 4 slaapkamers en carport of garage. Kunnen casco afgeleverd worden of u kan kiezen voor een volledige afwerking!

Residentie Herkveld

Herkveldstraat 10
3630 MAASMECHELEN

Residentie Herkveld is gelegen in het landelijke Uikhoven, wellicht één van de mooiste Maasdorpen. Het gebouw bestaat uit 11 ruime appartementen tussen 121m² en 177m², elk met een mooi terras en een eigen garage. Alle woningen worden instapklaar afgewerkt. Hierbij kan u nog de vloeren, keuken, badkamer, en binnendeuren zelf kiezen. Voor uw comfort is er een lift en vloerverwarming voorzien. Maak nu uw keuze in dit mooie aanbod. Eerste beslissers hebben namelijk eerste keuze! Meer info? Bel 0...
Reeds 90% Verkocht

Steenkuilstraat

Steenkuilstraat 118
3630 MAASMECHELEN

Langs de Steenkuilstraat in Maasmechelen worden 4 nieuwe huizen gebouwd, zowel in halfopen als gesloten bebouwing, en elk voorzien van een carport. De warmrode kleur van de bakstenen, gecombineerd met zwarte ramen & glasverdelingen, geven aan deze woningen een strakke maar toch landelijke uitstraling. De gevel en voordeur wordt afgewerkt met een 'chique' plint in blauwe hardsteen. Elk huis is voorzien van een zonneterras met een beetje groen. Dit energiebewuste huis wordt instapklaar afgewerkt...

Merelstraat

Merelstraat 11
3630 MAASMECHELEN

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in moderne stijl? Dan vindt u op de Merelstraat in Maasmechelen mogelijk uw nieuwe thuisbasis.

Weldoenerslaan 14 & 14A

Weldoenerslaan 14
3630 MAASMECHELEN

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in een uitgesproken landelijke stijl? Dan wordt uw droomwoning wellicht gebouwd op de Weldoenerslaan.

Steenweg 24 te Lanaken

Steenweg 24
3620 LANAKEN

Graag stellen wij deze 4 nieuwe appartementen aan u voor. Deze worden gebouwd langs de Steenweg in Rekem-Lanaken. U heeft de keuze uit een gelijkvloers of een duplex-appartement, elk voorzien van 2 slaapkamers en een carport.

Residentie Ter Hulst

Kleine Hulst
3630 MAASMECHELEN

Residentie Ter Hulst is gelegen in een kindvriendelijke omgeving. Het administratief centrum, scholen en winkels liggen kortbij. De autostrade is bereikbaar op enkele minuten. Het gebouw bestaat uit 10 appartementen met 2 slaapkamers, tussen 94m² en 104m², elk met een ruim zonneterras of tuintje. Bij elk appartement hoort een autostaanplaats en kelderberging. Deze ruime appartementen hebben een maximaal wooncomfort en worden volledig afgewerkt in overleg en naar smaak van de kopers. Vo...
Reeds 30% Verkocht

Geisterweg

Geisterweg 70
3630 LEUT

Droomt u van een instapklare woning afgewerkt in duurzame materialen ? Dan wordt dit huis voor u gebouwd in het pittoresk dorpje Leut. De woning is rustig gelegen maar op nog geen 10 min. van de levendige winkelcentra zoals Maasmechelen Village en Shopping M2. De woning voldoet aan de strenge huidige energienormen en wordt tevens voorzien van fotovoltaïsche zonnepanelen. Deze woning wordt instapklaar afgeleverd maar u kan de vloeren, keuken, deuren en badkamerinrichting nog zelf kiezen zoda...