Residentie HET CENTRUM

20% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (15)
Prijzen: Van € 157.872 tot € 260.327
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 48.73 tot 107.16 m²

Centraal gelegen woonproject met 15 comfortabele appartementen en een zonnig terras.

Op zoek naar jouw nieuwe thuis of een slimme vastgoedinvestering ? Residentie ‘Het Centrum’ is een centraal gelegen nieuwbouwproject met moderne architectuur. De appartementen hebben oppervlaktes variërend van 48m² tot 107m² met 1 of 2 slaapkamers en een zonnig terras. Bovendien is dit project uniek in Maasmechelen omwille van de beschikbaarheid van een deelauto. Interesse ? Bel vandaag nog voor uw afspraak via 089/772320 of mail martha@jemar.be

Residentie ‘Het Centrum’ is een centraal gelegen nieuwbouwproject met moderne architectuur.   De appartementen hebben oppervlaktes variërend van 48m² tot 107m² met 1 of 2 slaapkamers en een zonnig terras. Bovendien is dit project uniek in Maasmechelen omwille van de beschikbaarheid van een deelauto.

 

Centrale ligging :

U bereikt eenvoudig en snel verschillende winkels, gezellige restaurants, cafés en het gemeentehuis. Daarnaast liggen er verschillende scholen vlak om de hoek. Ook is er een vlotte verbinding dankzij de nabijgelegen invalswegen en oprittencomplex E314.

 

Energiezuinigheid en modern comfort

Alle appartementen zijn afgewerkt met vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Een toevoeging die ervoor zorgt dat u het hele jaar door kan genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Ondergronds zal er een kelder voorzien worden met autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging. Bovengronds zijn er nog 5 autostaanplaatsen beschikbaar en een plaats voor de deelauto.

Voor maximaal wooncomfort wordt er vanuit de kelder ook een lift voorzien die je meeneemt tot aan de voordeur van je woonst.

 

Uniek in Maasmechelen !

Voor een bewoner die maar af en toe een auto nodig heeft is er tevens een deelauto beschikbaar. Dit is het eerste project in Maasmechelen dat van zo'n extra troef kan genieten !

 

Uitstekende investering !

Maasmechelen biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaarde.  Bovendien kan u gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheer

Wordt dit jouw nieuwe thuis of een slimme vastgoedinvestering ?

 

Interesse ? Bel vandaag nog voor een afspraak via 089/772320 of mail martha@jemar.be

 

Foto 1 van 4