Residentie MOLE HOEVEN

55% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (20)
Prijzen: Van € 251.953 tot € 300.830
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 108.8 tot 127.3 m²

Prachtig gelegen nieuwbouwproject met 'extra grote' appartementen

Residentie Mole Hoeven is een schitterend nieuwbouwproject met “extra grote” comfortabele appartementen. De ideale ligging tegenover het dorpsplein in Opgrimbie is een echte troef ! Je hebt als koper de keuze tussen een appartement met twee of drie slaapkamers. De groottes variëren tussen 100 m² en 157m² wat de dag van vandaag eerder uitzonderlijk is. Daarnaast beschikt elk appartement over een ruime living-outdoor terras. De meeste terrassen zijn ideaal zuidoost georiënteerd zodat je kan genieten van veel zonlicht. Ondergronds is voor elk appartement een eigen autostaanplaats en uitzonderlijk ruime kelderberging voorzien die bij aangekocht dient te worden. Vanuit de kelder is er ook een lift voorzien die je meeneemt tot aan de voordeur van je woning. Wordt dit jouw nieuwe thuis ? Of een slimme vastgoedinvestering ? Boek vandaag nog uw afspraak voor meer vrijblijvende informatie via 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be

Ruim en comfortabel wonen in het hartje van Opgrimbie !

Residentie Mole Hoeven is een schitterend nieuwbouwproject met “extra grote” comfortabele appartementen.

De ideale ligging in het hart van Opgrimbie, tegenover het dorpsplein is een echte troef ! Een grootwarenhuis, een bakker, een bekende keurslager en een huisartsenpraktijk liggen naast de deur. Zowel het centrum van Maasmechelen en gemeenten zoals Lanaken en Maastricht zijn vlot bereikbaar.

Residentie Mole Hoeven omvat twee gebouwen van hoogstaande moderne architectuur waarvan 1 aan de Heirstraat en eentje achterliggend.  Ze worden gescheiden en omgeven door groen. De woningen worden met kwalitatieve materialen en de grootste zorg afgewerkt. Hierdoor geniet je als koper van het hoogste wooncomfort en gebruiksgemak. Je hebt als koper de keuze tussen een appartement met twee of drie slaapkamers. De groottes variëren tussen 100 m² en 157m² wat de dag van vandaag eerder uitzonderlijk is. Daarnaast beschikt elk appartement over een ruime living-outdoor terras. De meeste terrassen zijn ideaal zuidoost georiënteerd zodat je kan genieten van veel zonlicht.

Alle appartementen zijn afgewerkt met vloerverwarming, een toevoeging die ervoor zorgt dat je het hele jaar door kan genieten van een aangenaam binnenklimaat. Dankzij het gebruik van een moderne warmtepomp kan je via de vloerverwarming ook koelen. Zo voelt de woning in de winter gezellig warm aan en geniet je van een aangename temperatuurverlaging in de zomer.

Onder het gebouw wordt een ruime parkeerkelder voorzien waar je je auto altijd veilig kan parkeren. Hier is voor elk appartement een eigen autostaanplaats en uitzonderlijk ruime kelderberging voorzien die beide verplicht dienen aangekocht te worden. Voor maximaal wooncomfort wordt er vanuit de kelder ook een lift voorzien die je meeneemt tot aan de voordeur van je woning.

De kers op de taart is dat kopers de inrichting en afwerking van de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren volledig zelf kunnen kiezen. Zo kan je deze prachtige woning helemaal inrichten naar jouw smaak voor een optimaal gevoel van thuiskomen.

Deze appartementen worden verkocht onder de Wet Breyne.  Deze garandeert je uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s.  De wet legt de verantwoordelijkheden vast en voorziet financiële garanties.  Hierdoor betaalt u pas na de nodige garanties en biedt de bouwheer een voltooiingswaarborg van 100 % aan.

 

 

Wordt dit jouw nieuwe thuis ? Of een slimme vastgoedinvestering ?

 

Boek vandaag nog uw afspraak voor meer vrijblijvende informatie via 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be