Heirstraat 27 en 27A - nieuwbouwwoningen

3630 MAASMECHELEN

Types: Woning (2)
Prijzen: Van € 359.500 tot € 377.000
Aantal slaapkamers: 4
Bewoonbare opp.: 200 m²

Stijlvol wonen in een rustige omgeving

Zoekt u een ruime nieuwbouwwoning met 4 slpk. in een landelijke stijl ? Deze woningen zijn gelegen in het idyllisch dorpje Vucht ! U heeft de keuze uit een volledig instapklare woning ofwel een woning die CASCO+ wordt afgewerkt waarbij u nog zelf de vloeren, keuken en badkamer kunt kiezen naar eigen smaak. Deze BEN woning wordt verwarmd met een warmtepomp via de vloerverwarming. Zonnepanelen zorgen voor een E-20 peil zodat u 5 jaar lang kan genieten van vrijstelling Onroerende Voorheffing. Voor meer info of een bezichtiging bel voor een afspraak 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be

Wordt dit uw nieuwe thuis? In de Heirstraat van het idyllisch dorpje Vucht bieden wij 2 prachtige nieuwbouwwoningen te koop aan.

Deze zeer ruime (+/-200 m²) halfopen en gesloten woning springen in het oog door hun uitgesproken landelijk karakter.

De omringende gemeenten en steden zoals Lanaken, Maastricht, Dilsen, Lanaken, Genk  zijn vlot bereikbaar door de nabijheid van de autosnelweg E314 en de gewestweg N78. Scholen bevinden zich op wandelafstand.

 

Indeling: Een aangename leefruimte met semi-open keuken.  Vanuit deze leefruimte heeft u via grote schuiframen toegang tot een zonnige tuin ! Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers alsook de badkamer. Achter de woning is er een carport met afgesloten buitenberging.

De verwarming gebeurt met een warmtepomp via de vloerverwarming. Er worden zonnepanelen voorzien op het dak zodat het een Bijna Energie Neutrale woning wordt met een E-20 peil zodat u gedurende 5 jaar vrijstelling kunt genieten van de Onroerende Voorheffing.

 

- De rechtse gesloten woning wordt volledig instapklaar afgewerkt.

- De linkse halfopen woning wordt CASCO+ afgewerkt (geen keuken, geen badkamer, geen binnendeuren, geen afwerking 2de verdieping) vloeren zijn wel inbegrepen.

Zie beide prijsberekeningen in bijlage.

 

 
Kortom:
zeer ruime karaktervolle nieuwbouwwoningen gelegen op een mooie locatie.

 

Voor meer info of een bezichtiging ter plaatse contacteer martha@jemar.be of  bel 089 77 23 20.