Huis te MAASMECHELEN (3630)

€ 382.000

Algemeen
Prijs
:
€ 382.000
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
heirstraat 25-27, 3630 MAASMECHELEN
Bouwjaar
:
2023
Omschrijving

Ontdek uw droomhuis in een oase van rust!

 

Bent u op zoek naar de perfecte plek om te wonen, omringd door vredige sereniteit en met voldoende ruimte voor uw gezin? Dan hebben we goed nieuws voor u! In het betoverende dorpje Vucht wordt binnenkort een prachtige nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers in een landelijke stijl gerealiseerd, en u kunt de gelukkige eigenaar worden.

 

Deze woning zal met zorg worden gebouwd en water- en winddicht worden opgeleverd (CASCO). Maar dat is nog niet alles. U heeft ook de mogelijkheid om deze woning volledig naar uw eigen smaak te laten afwerken. Stelt u zich eens voor dat u de vloeren, keuken, badkamer en binnendeuren zelf kunt kiezen, waardoor u uw stempel kunt drukken op elk detail van uw nieuwe thuis.

 

Hier is wat u kunt verwachten:

 

Rust en Ruimte: Vucht is een idyllisch dorpje waar de drukte van ver weg lijkt. U zult genieten van de kalmte en vredige omgeving die deze locatie te bieden heeft.

 

Stijlvolle Landelijke Architectuur: Deze nieuwbouwwoning straalt charme en elegantie uit dankzij zijn landelijke ontwerp. Het is niet alleen een huis, het is een levensstijl.

 

Maatwerk: Uw huis, uw regels. Kies uw eigen vloeren, keukeninrichting, badkamerdetails en binnendeuren om uw huis perfect bij uw smaak en behoeften te laten passen.

 

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Aarzel niet om contact op te nemen met Carolien via telefoon op 0484347067 of stuur een e-mail naar Carolien@jemar.be. Dit is uw kans om stijlvol te wonen in een rustige omgeving. Grijp deze kans en maak van Vucht uw nieuwe thuis!

 

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Comfort
Verwarming
:
Warmtepomp
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort buiten
:
Zonnepanelen, Carport
Architectuur
:
Karakter huis
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat