Grond te MAASMECHELEN (3630)

€ 129.000

Algemeen
Prijs
:
€ 129.000
Kadastraal inkomen
:
€ 2
Adres
:
Groenstraat 101, 3630 MAASMECHELEN
Grondoppervlakte
:
994 m²
Perceel breedte
:
13 m
Omschrijving

Welkom in het bruisende centrum van Maasmechelen!

Op zoek naar de perfecte locatie om jouw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder, want we hebben het ideale perceel bouwgrond voor jou in de aanbieding! Hier is waarom deze plek perfect is voor jouw open bebouwing:

1. Geweldige locatie: Gelegen in het hart van Maasmechelen, geniet je van de voordelen van het bruisende leven en de gezelligheid van de lokale gemeenschap. Scholen, winkels en het openbaar vervoer bevinden zich allemaal op een steenworp afstand, waardoor het gemak en comfort van het dagelijks leven binnen handbereik zijn.

2. Bereikbaarheid zonder zorgen: Met de nabijheid van de autostrade is reizen naar andere steden en bestemmingen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Of je nu pendelt naar het werk of geniet van weekenduitstapjes, je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

3. Een zee van ruimte: Dit ruime perceel heeft een totale oppervlakte van 9a94ca, waardoor je volop mogelijkheden hebt om jouw droomhuis te realiseren. Met een straatbreedte van ongeveer 13 meter en een diepte van ongeveer 75 meter heb je voldoende ruimte voor een prachtige woning en een prachtige tuin.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans! Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0484357067 of stuur ons een e-mail naar Carolien@jemar.be voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verwezenlijken van jouw droomwoning.

Jouw droomhuis wacht op jou in het hart van Maasmechelen!

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Woongebied
gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat