Appartement te CALPE, COSTA BLANCA NOORD (03710) (Spanje)

€ 220.000

Algemeen
Prijs
:
€ 220.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
03710 CALPE, COSTA BLANCA NOORD (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
80 m²
Bouwjaar
:
2003
Omschrijving

In Calpe  (Spanje) , de Costa Blanca Noord , kort bij het oude gedeelte van Calpe , Vlak aan het het zandstrand en wandelpromenade ligt dit droomappartement op u te wachten. Living, volledig ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers, mooi terras met zeezicht, berging, uw eigen parkeerplaats, aansluitingen voor satelliet tv , eigen zwembad en tuin meer moet u zich niet wensen voor een zorgeloos verblijf in de zon.Dagelijks brengt Ryanair u van Maastricht naar Alicante (78km), waar u dadelijk kunt aansluiten op bus of trein naar Calpe. Calpe ligt op 1.840km van Maasmechelen

 

Prijs: 220.000€ + K.K. Meer info: 089.77.23.20 of info@jemar.be

 

Wonen in Spanje aan de Costa Blanca

U zoekt een woning , tweede verblijf, appartement  of grond voor een woning aan de Costa Blanca dan kunnen wij u helpen. Nu is het moment om daar te kopen , de prijzen waren nog nooit zo gunstig om te investeren. Wij zoeken naar uw wensen en budget de geschikte woning op de locatie die u wenst. Indien u de afstand tussen de intentie van een vastgoed aankoop aan de Costa Blanca en de werkelijke aankoop aanzienlijk wenst te verkorten, bied Jemar&co u een uitgebreide tijdbesparende all-in dienstverlening aan.

Zo werken wij:

U maakt vrijblijvend een 2- of 3-daagse trip naar de bestemming. Wij laten u ter plaatse de woningen zien die uw interesse hebben en in uw budget vallen. U wordt hierbij begeleidt door een Vlaming. Wij regelen ter plaatse alles om de gewenste woning aan te kopen: verkoopovereenkomst, notaris , Vlaamse advocaat enz... Uw persoonlijke Vlaamse advocaat onderzoekt uw dossier en haalt er alle addertje's uit voor u naar de notaris stapt. Hij blijft ook steeds verantwoordelijk.

 

Wij vinden dat het onze taak is om onze klanten volledig te begeleiden, ook na een aankoop. Wij hebben daarom onze eigen Vlaamse mensen ter plaatse die u blijven helpen en die u steeds kunt aanspreken .Al uw probleempjes zoals: inschrijvingen, notaris, langdurig verblijf, invoeren van auto, verhuis, wederverhuring enz... wij helpen u. U heeft soms zelfs de mogelijkheid om de  woning voor een week te huren en dan beslist u om te kopen. Dit laat u toe meteen in een volledig aan uw wensen aangepaste woning te stappen zonder dat de kosten astronomische proporties aannemen. Zelfs bij eventuele verbouwingen, als u een bestaand appartement of huis koopt, staan wij u bij.

Laat ons de zorgen en de rompslomp en beleef uw droom vandaag.

Jemar& co ook in Spanje een huis van vertrouwen.

 

 

Financiele Info
Prijs
:
€ 220.000
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Airconditioning, Videofoon, Garagepoort met afstandsbediening
Comfort buiten
:
Zwembad
Bestemming
:
Investeringsgoed appartement, Tweede residentie
Architectuur
:
Modern
Algemene kosten