Grond te MAASMECHELEN (3630)

€ 139.000

Algemeen
Prijs
:
€ 139.000
Adres
:
Priorijstraat LOT 2 , 3630 MAASMECHELEN
Grondoppervlakte
:
639 m²
Perceel breedte
:
13,73 m
Omschrijving

Unieke Kans voor Uw Droomhuis op een Rustige, Centrale Locatie!

 

Bent u op zoek naar de ideale bouwgrond voor uw half open bebouwing, waar rust en centrale ligging hand in hand gaan? Grijp dan nu uw kans! Op de Proostdijstraat presenteren wij met trots twee prachtige bouwgronden, elk geschikt voor uw droomwoning met een zuidgeoriënteerde tuin. Deze toplocatie biedt het beste van twee werelden: sereniteit en bereikbaarheid.

 

De ligging van deze percelen is werkelijk uniek. Omringd door winkels, gezellige horecazaken, belangrijke autosnelwegen en uitstekend openbaar vervoer, geniet u van het beste dat de omgeving te bieden heeft. Bovendien liggen zowel de lagere school als de middelbare school op wandelafstand. Dit is zonder twijfel een droomlocatie voor elke toekomstige huiseigenaar!

 

Lot 1:

 

Straatbreedte: 13.73m

Oppervlakte perceel: 6are02ca

Bouwbreedte: 8.86m

Bouwdiepte: 17m

 

Lot 2:

 

Straatbreedte: 13.73m

Oppervlakte perceel: 6are39ca

Bouwbreedte: 8.86m

Bouwdiepte: 17m

 

Beide bouwgronden zijn afzonderlijk beschikbaar en bieden u de kans om uw droomhuis te realiseren. Dit is uw kans om een eigen stukje paradijs te verwerven en uw woondromen werkelijkheid te laten worden!

 

Bent u klaar voor het avontuur van uw leven en om uw eigen droomwoning te realiseren? Wacht dan niet langer! Voor meer gedetailleerde informatie over de bouwvoorschriften kunt u contact opnemen met Carolien via Carolien@jemar.be of bel naar 0484 35 70 67.

 

Wacht niet te lang, want deze unieke kans wacht niet op iemand anders. Maak van de Proostdijstraat de plek waar uw toekomstige droomhuis verrijst!

 

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat