Residentie Kommelpark

63% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (36)
Prijzen: Van € 214.000 tot € 310.500
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 78.01 tot 107.73 m²

Schitterend woonproject in het bruisende centrum van Maasmechelen

Residentie Kommelpark is een schitterend woonproject in het bruisende centrum van Maasmechelen. Het omvat 2 prestigieuze gebouwen bestaande uit 36 appartementen. Met een unieke, stedelijke locatie dicht bij het stadspark en een oog voor duurzaamheid, geniet je jarenlang van een hoog wooncomfort en een vrijstelling op onroerende voorheffing. Parkeerplaats en kelderberging dienen nog bij aangekocht te worden. Zie volledige prijslijst bij 'documenten'. Op zoek naar jouw nieuwe thuis? Of een slimme vastgoedinvestering? Wij helpen je graag verder tijdens een afspraak op ons kantoor. Boek vandaag nog een afspraak voor meer vrijblijvende informatie via +32 89 77 23 20 of mail martha@jemar.be

Wonen in Maasmechelen staat gelijk aan wonen op een plek waar al het moois van Limburg samenvloeit. Het dorp heeft een ideale ligging waardoor je niet alleen geniet van een snelle verbinding met belangrijke toegangswegen naar omliggende gemeenten en ons buurland Nederland, maar ook van alle andere bruisende activiteiten die Maasmechelen rijk is.

Zo is Maasmechelen een heus shoppingparadijs. Je vindt er onder andere het designer outlet shopping center Maasmechelen Village (een gevestigde waarde in Limburg én ver daarbuiten), heel wat gezellige terrasjes, cafés, restaurants, winkels en boetieks.

Ook natuurliefhebbers en fervente wandelaars of fietsers voelen zich helemaal thuis in de stedelijke ligging van Residentie Kommelpark. De grote variatie aan landschappen in en rond Maasmechelen biedt heel wat mogelijkheden. Van bossen en heiden tot meertjes, zandduinen en bloemenweides. Zo sta je bijvoorbeeld al snel in het Nationaal Park Hoge Kempen, Connecterra, of spring je zo op de fiets voor een tochtje langs de Maas. Ook vlak voor de deur vind je ontspanning in het groene stadspark waar je kan genieten van een dagelijkse wandeling of een gezellige picknick.

Knap staaltje architectuur van het hoogste niveau

Residentie Kommelpark omvat twee prestigieuze appartementsgebouwen waar kwaliteit, wooncomfort en energiezuinigheid centraal staan. De woningen worden met kwalitatieve materialen en de grootste zorg afgewerkt. Hierdoor geniet je als koper van het hoogste comfort en dat jarenlang.

Je hebt de keuze tussen een appartement met één of twee slaapkamers. De groottes variëren tussen 52m² en 108m². Alle appartementen zijn afgewerkt met vloerverwarming, een toevoeging die ervoor zorgt dat je het hele jaar door kan genieten van een aangenaam binnenklimaat. Dankzij de aansluiting van een moderne warmtepomp kan je via de vloerverwarming niet alleen verwarmen, maar ook koelen. Zo voelt de woning in de winter gezellig warm aan en geniet je van een aangename temperatuurverlaging in de zomer. Daarnaast heeft elk appartement ook een ruim terras waar je kan genieten van de zon. De woningen op het gelijkvloers hebben een eigen tuin.

Onder de appartementsgebouwen wordt een ruime parkeerkelder voorzien waar je je auto altijd veilig kan parkeren. Hier is voor elk appartement een eigen autostaanplaats en berging voorzien die bij aangekocht dient te worden. Voor maximaal wooncomfort wordt er vanuit de kelder ook een lift voorzien die je meeneemt tot aan de voordeur van je woonst.

De kers op de taart is dat snelle kopers de inrichting en afwerking van de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren volledig zelf kunnen kiezen. Zo kan je deze prachtige woning helemaal inrichten naar jouw smaak voor een optimaal gevoel van thuiskomen.

Fiscale voordelen

De appartementsgebouwen van Residentie Kommelpark worden Bijna-Energie-Neutraal gebouwd. Hierdoor zijn ze volledig conform met de huidige wetgeving omtrent nieuwbouw. Zo geniet je van alle voordelen van energiezuinig en duurzaam wonen en daarnaast kan u nog een korting of zelfs vrijstelling genieten van de Onroerende Voorheffing.

Daarnaast ben je als koper ook beschermd door de Wet Breyne. Deze garandeert je uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. De wet legt de verantwoordelijkheden vast en voorziet financiële garanties. Hierdoor betaalt u pas na de nodige garanties en biedt de bouwheer een voltooiingswaarborg van 100% aan.

Op zoek naar jouw nieuwe thuis? Of een slimme vastgoedinvestering? Wij helpen je graag verder tijdens een afspraak op ons kantoor. Boek vandaag nog een afspraak voor meer vrijblijvende informatie via +32 89 77 23 20 of mail martha@jemar.be