Koning Albertlaan 111 bus 2

3630 MAASMECHELEN

Prijzen: € 335.000
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: 160 m²

Ruime woning met zonnige tuin op een mooie locatie

Op een mooie locatie bieden wij u een moderne en comfortabele nieuwbouwwoning aan. Deze ruime woning met 3 slaapkamers is gelegen op een perceel van 4a60ca. en heeft een mooie zuid-west gerichte tuin met afgesloten garage. Belangrijke troef : Indien u er zelf gaat wonen (enige woning) kan u aankopen aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6% btw ipv 21%. Vraag gerust meer info hierover. Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar martha@jemar.be en kies nu uw nieuwe thuis.

Wordt dit uw nieuwe thuis? Wij bieden u deze hedendaagse nieuwbouwwoning aan met alle comfort !

 

Deze woning is rustig gelegen en maakt deel uit van een gebouw van 3 wooneenheden Hier gaat het over de 2de woning van rechts (gelijkvloers en 1e verdieping), gezien van de straat.

Het totaal perceel met zuid-gerichte tuin en losstaande garage heeft een totale oppervlakte van 4a60ca.

Belangrijke toegangswegen zoals de N78 en autosnelweg E314 zijn vlot bereikbaar

 

Indeling:

Gelijkvloers is er een inkomhal, gastentoilet, keuken met keukenberging, een ruime leefruimte met toegang tot het terras en de tuin. De ramen tot op de vloer zorgen voor veel lichtinval.

Op het verdiep bevinden zich de badkamer,  3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer (26 m²) een toegang heeft tot een mooi extra zonnig terras (16m²).

 

De afwerking van uw badkamer, de vloeren van uw woning, alsook de kleuren, apparaten en zelfs de indeling van uw keukenkasten kan u nog volledig zelf kiezen. Het huis wordt instapklaar opgeleverd. Voor uw comfort is er vloerverwarming voorzien.

 

Belangrijke troef : Indien u er zelf gaat wonen (enige woning) kan u aankopen aan een verlaagd btw-tarief van slechts 6% btw ipv 21%. Vraag gerust meer info hierover.

                       

Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar martha@jemar.be en kies nu uw nieuwe thuis.