Horta

90% Verkocht

3700 TONGEREN

Types: Appartement (10)
Prijzen: € 268.326
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 98.75 m²

luxueus nieuwbouwproject

Laatste kans om te kopen aan 6 % btw! Nog 1 appartement met 2 slaapkamers beschikbaar. Bel vandaag nog voor een bezichtiging 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be

NIEUWBOUWPROJECT RESIDENTIE HORTA

 

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR ! WEES SNEL EN KOOP DIT JAAR NOG AAN HET VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6 % BTW

 

Tongeren, de “eerste stad” van België, biedt met zijn Gallo-Romeins verleden een overdaad aan architecturale hoogstandjes in het straatbeeld. Deze historische stad heeft ontegensprekelijk veel te bieden. Gezellige restaurants en cafeetjes, leuke winkels en natuurlijk niet te vergeten, de alom bekende zondagse antiekmarkt! Meer dan dat is Tongeren het regionaal centrum van Zuidoost-Limburg, met verschillende onderwijs- en zorginstellingen. Alles is dus aanwezig om zorgeloos te kunnen wonen.

We houden halt aan de Luikersteenweg nummer 408, waar uw vertrouwde Horta winkel gevestigd is. Hier zal weldra een prachtige nieuwbouw prijken met tien luxueus afgewerkte, ruime appartementen.

In de directe omgeving vinden we de nodige faciliteiten zoals openbaar vervoer en het gekende T-forum met tal van winkels. Ook het centrum van Tongeren ligt op een boogscheut verwijderd. Bovendien ligt op wandelafstand het stadspark “De Motten”, waar de Jeker doorstroomt en je gezellig kan vertoeven.

 

De appartementen worden opgetrokken in een gebakken gekaleide gevelsteen met wit- en grijstinten. De kwarts-grijze, strakke raampartijen en de unieke vormgeving zorgen voor een stijlvol, modern uitzicht.   

Met trots bieden we 10 appartementen te koop aan. De appartementen hebben een oppervlakte van 91m² tot 152 m².

Het project omvat één éénslaapkamerappartement, acht tweeslaapkamerappartementen en één drieslaapkamerappartement.

Er zijn twee liften in het gebouw, en dus ook twee aparte toegangen. De mogelijkheid bestaat om een parkeerplaats aan te kopen tegenover het gebouw, maar dit is geen verplichting.

 

Comfort staat hier centraal, en dat merk je aan ieder detail. Er is overal vloerverwarming op gas voorzien. Er werden voorzieningen getroffen om screens in de spouwmuur te kunnen plaatsen, en om airco te installeren in de leefruimte en de slaapkamer. Het lastenboek is uiterst genereus. Hierdoor kan u aan de keuken, de vloeren en de badkamer naar eigen believen een invulling geven. Project Horta staat voor leefbaarheid. Aan ruimte geen gebrek. Zowel de appartementen als de terrassen zijn naar hedendaagse normen royaal te noemen. De architect heeft er op toegekeken, doorheen het hele gebouw, een gevoel van ruimte te creëren, dat je zelden tegenkomen zal.  

 

Wie eerst komt, het eerst maalt! Contacteer ons snel om de plannen te komen bekijken. We geven u graag al de nodige informatie. Mail naar Martha@jemar.be of bel 089 77 23 20.