Residentie SICILY III

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (6)
Prijzen: Van € 231.750 tot € 242.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 68 tot 89 m²

Kleinschalig woonproject met 2 slaapkamers op de Heirstraat, kort bij het centrum van Maasmechelen

Dit mooi en kleinschalig nieuwbouwcomplex bestaat uit 2 slaapkamer-appartementen met een terras zowel aan de voor- als achterkant. De gelijkvloerse appartementen hebben een ruime tuin. Een ondergrondse autostaanplaats en berging zijn in de prijs begrepen ! Dit project is zo goed als klaar zodat u al snel kunt intrekken in uw nieuwe woning. Voor meer info bel 089-772320 of mail naar martha@jemar.be

Dit mooi en kleinschalig nieuwbouwcomplex bestaat uit 2 slaapkamer-appartementen met een terras zowel aan de voor- als achterkant. De gelijkvloerse appartementen hebben ook een ruime tuin. Deze appartementen beschikken over een modern wooncomfort zoals overal vloerverwarming en er is uiteraard een lift voorzien die u van de ondergrondse garage tot aan uw voordeur brengt.  Trappen doen is hier dus niet nodig. De ondergrondse autostaanplaats en berging zijn in de prijs begrepen !

De ligging is rustig in de Heirstraat te Maasmechelen, het centrum met winkels en scholen ligt op een boogscheut(200m).  De belangrijkste verbindingswegen zoals de N78 en de autostrade E314 zijn op enkele minuten bereikbaar.

 

Extra troeven :

dit project wordt verkocht onder registratie zodat u enkel 6 % (enige woning) of 10 % registratie betaald ipv. 21 % btw zoals gebruikelijk is bij nieuwbouw.

 

Deze appartementen zijn ook zo goed als klaar zodat u al snel kunt  intrekken in uw nieuwe droomwoning.

 

Voor meer info bel 089-772320 of mail naar martha@jemar.be