Residentie Zonnedauw

83% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (6)
Prijzen: € 246.652
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 111.12 m²

Kleinschalig en stijlvol wonen in het gezellige centrum van Maasmechelen

Wordt dit uw nieuwe thuis? Wonen in het centrum van Maasmechelen aan de gezellige terrasjes en op wandelafstand van winkels, bibliotheek en alle diensten ? Dan kan ! Residentie Zonnedauw combineert al deze troeven. Dit kleinschalig woonproject biedt immers onderdak aan 6 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 slaapkamers. Uw nieuwe woning met extra comfort door vloerverwarming, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met bad of douche naar keuze, en een ruim zonneterras op het zuiden met een vrij uitzicht over de parking van de bibliotheek en Maasmeander. De gelijkvloerse appartementen hebben aan de achterzijde ook een extra tuintje. Bij ieder appartement hoort een bovengrondse parkeerplaats. Er is tevens een fietstenstalling voorzien. Uiteraard is het gebouw uitgerust met een moderne, geluidsarme lift die u netjes naast uw voordeur laat uitstappen. Trappen lopen is dus geen noodzaak meer. De afwerking van uw badkamer, de vloeren van uw appartement, alsook de kleuren, apparaten en zelfs de indeling van uw keukenkasten kan u nog volledig zelf kiezen. Snelle beslissers hebben uiteraard eer-ste keuze. De werken starten weldra en de appartementen zullen klaar zijn in het najaar van 2022. Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar martha@jemar.be en kies de woning van uw dromen.

Wordt dit uw nieuwe thuis?

 

Wonen in het centrum van Maasmechelen aan de gezellige terrasjes en op wandelafstand van winkels, bibliotheek en alle diensten ? Dan kan ! Residentie Zonnedauw combineert al deze troeven.


Dit kleinschalig woonproject biedt immers onderdak aan 6 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 slaapkamers.

Uw nieuwe woning met extra comfort door vloerverwarming, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met bad of douche naar keuze, en een ruim zonneterras op het zuiden met een vrij uitzicht over de parking van de bibliotheek en Maasmeander. De gelijkvloerse appartementen hebben aan de achterzijde ook een extra tuintje.  

Bij ieder appartement hoort een bovengrondse parkeerplaats.  Er is tevens een fietstenstalling voorzien. Uiteraard is het gebouw uitgerust met een moderne, geluidsarme lift die u netjes naast uw voordeur laat uitstappen. Trappen lopen is dus geen noodzaak meer.

 

De afwerking van uw badkamer, de vloeren van uw appartement, alsook de kleuren, apparaten en zelfs de indeling van uw keukenkasten kan u nog volledig zelf kiezen. Snelle beslissers hebben uiteraard eerste keuze.

 

De werken starten weldra en de appartementen zullen klaar zijn in het najaar van 2022. Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar martha@jemar.be en kies de woning van uw dromen.