De nieuwe Dekenij

100% Verkocht

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (11)

Pastoraal centrum & 11 appartementen

Wonen in het centrum van Maasmechelen, aan de kerk, winkels, en de gezellige terrasjes? Dan kan! De nieuwe Dekenij combineert al deze troeven. Naast het parochiesecretariaat en catecheselokalen biedt 'de nieuwe Dekenij' onderdak aan 11 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers, vloerverwarming, 3-dubbel glas, en een zonneterras op het zuiden of het westen.

Wonen in het centrum van Maasmechelen aan de kerk, de gezellige terrasjes, en op wandelafstand van winkels, bibliotheek en alle diensten ? Dan kan ! De nieuwe Dekenij combineert al deze troeven.


Naast het parochiesecretariaat en catecheselokalen biedt 'de nieuwe Dekenij' immers onderdak aan 11 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers. Uw nieuwe woning met extra comfort door vloerverwarming, 3 dubbele beglazing, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met bad of douche naar uw keuze, en een ruim zonneterras op het zuiden of het westen.

In de parkeerkelder horen er bij ieder appartement 1 of 2 privé-parkeerplaatsen en een eigen berging. Verder is er ook een fietsenstalling voorzien. Uiteraard is het gebouw uitgerust met moderne en geluidsarme liften die u netjes naast uw voordeur laten uitstappen. Trappen lopen is dus geen noodzaak meer.

 

De afwerking van uw badkamer, de vloeren van uw appartement, alsook de kleuren, apparaten en zelfs de indeling van uw keukenkasten kan u nog volledig zelf kiezen. Snelle beslissers hebben uiteraard eerste keuze.

 

De werken starten medio 2018 en de eerste appartementen zullen klaar zijn op het einde van 2019. Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar philippe@jemar.be en kies het appartement van uw dromen.

Geen documenten