Residentie Rijkspark

3630 MAASMECHELEN

Types: Appartement (111)
Prijzen: Van € 175.000 tot € 2.690.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 53.6 tot 151.4 m²

Woonerf bestaande uit kleine appartementsgebouwen, centraal gelegen in Maasmechelen

Mogen wij u voorstellen… “RESIDENTIE RIJKSPARK”, een woonerf bestaande uit meerdere kleinschalige appartementsgebouwen omgeven door een rustbrengende tuin. En dit alles op een centrale ligging tussen het commercieel en het administratief centrum van Maasmechelen. De voormalige “Brico” met enkele omliggende gebouwen zullen plaats ruimen voor in totaal 111 appartementen. Er is voor elk wat wils, een variatie tussen één-slaapkamerappartementen tot penthouses. Allen met ruime terrassen en ieder gebouw voorzien van een lift. Voor de wagen is er plaats in de ondergrondse garage met ook hier bergingen en fietsstallingen. U kan aan de hand van budgetten zelf uw badkamer, keuken en vloeren kiezen bij de door de bouwheer aangeduide leveranciers. In de huidige tijden mogen we ook zeker onze ecologische voetafdruk niet vergeten. De appartementen voldoen aan een E-10 peil, zijnde een BEN-woning. Dit samen met zonnepanelen en een Viessman warmtepomp gekoppeld aan vloerverwarming en zelfs vloerkoeling garanderen een minimale energiekost. Graag doen we u alles uit te doeken over dit unieke project. U kan ons hiervoor contacteren op het nummer 0484/35.67.65 of 089/77.23.20 of via mail naar Rijkspark@jemar.be.

IN HET HART VAN MAASMECHELEN ...

schuilt een unieke plek waar dromen werkelijkheid worden. Achter de gevels van moderne architectuur, vind je een behaaglijke rust. Hier, tussen het groen en hedendaags comfort, ontstaat een nieuwe gemeenschap. Hier kom jij thuis. En daarbuiten? Daar bruist de diverse stad waar je elke keer weer iets nieuws kan ontdekken, gewoon om je hoek. Leef in de gemeente. Beleef de omgeving. En herbeleef haar roemrijke geschiedenis. Welkom bij Woonerf "RIJKSPARK".

 

VOEL JIJ JE AL THUIS?

We hebben de afgelopen jaren heel wat tijd thuis doorgebracht. Wonen en werken ziet er voortaan helemaal anders uit. Wat zoek jij? Een plek om uit te rusten na avonturen in de prachtige natuur. Een terras waar je nog even van de avond kan genieten nadat de kinderen naar bed zijn. Een keuken op maat van de ochtendrush, of net van langgerekte zondagen vol slow cooking. De badkamer die jij omtovert tot een privéspa. Je eigen groene oase waar je je vrienden ontvangt. De logeerkamer voor die ene vriendin uit een andere stad. Of heb jij ook de smaak te pakken van thuis werken, sporten en ontspannen? Hoe jouw leven er ook uitziet, je woning moet daar gewoon bij passen. Bij Woonerf RIJKSPARK zijn al onze high-end appartementen multifunctioneel en helemaal uitgedacht op maat van jouw levensstijl. Je vindt er een ruim aanbod met extra kamers of knusse hoekjes zodat je wonen en thuiswerken perfect kan combineren. Bovendien krijg je zelf alle ruimte om je eigen stijl uit te drukken.

 

OOG OP DE TOEKOMST ...

De toekomst van je gezin is het allerbelangrijkste. Maar de toekomst van de planeet verlies je ook niet uit het oog. In een E10 woning leef je bewust en duurzaam zonder de kleurrijke natuur en het klimaat op te geven. De luxueuze appartementen vormen de perfecte gezinswoning met voldoende ruimte dankzij de mooie woonoppervlaktes. Je eigen tuintje is alvast het ideale decor om elk seizoen bewust in te (be)leven met je familie en vrienden.

 

JOUW ZIEL IN ELK DETAIL...

De hedendaagse trendy afwerking van elke woning is een streling voor het oog. Laat je zorgen achter aan de drempel en kom tot rust in je eigen persoonlijke plekje. Ook de afwerking is helemaal op jouw maat. Er werd gekozen voor de meest betrouwbare partners met jarenlange ervaring. Stap voor stap begeleiden we jou doorheen heel het proces van de verkoop tot de inrichting van het appartement. Dankzij onze geselecteerde partners krijg je de kans om zelf te beslissen over de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels. Zij nemen alle details met je door en bespreken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo creëren we een plek die niet alleen jouw eigenzinnigheid weerspiegelt, maar ook voldoet aan al jouw eisen op het vlak van kwaliteit.

 

HET BEGIN VAN EEN BLOEIENDE COMMUNITY...

Ook een echte stadsmus heeft nood aan wat groen dichtbij. Praat gezellig bij onder de eerste lentezonnestralen. Kinderen spelen hier veilig en onbezonnen. Een frisse neus nodig tijdens je thuiswerk-dag? Lunch dan gezellig buiten in een van de vele knusse zithoekjes. Of kom er tot rust na je drukke werkdag. De rustgevende wandeling met familie of vrienden, genieten van het natuur- en recreatiegebied ... dit alles in een steenworp van jouw thuis. In Woonerf RIJKSPARK vind je het allemaal.

 

Graag doen we u alles uit de doeken bij een afspraak op ons kantoor. U kan hiervoor een afspraak maken via mail naar Fabian@jemar.be of op één van de volgende telefoonnummers : 0484/35.67.65 of 089/77.23.20.

Geen documenten