Wilhelmina

3630 MAASMECHELEN

Types: Woning (4)
Prijzen: Van € 390.000 tot € 409.000
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: 194.68 m²

4 exclusieve nieuwbouwwoningen op een prachtige locatie langs de schilderachtige Zuid-Willemvaart

Welkom bij deze unieke kans om te wonen op een prachtige locatie langs de schilderachtige Zuid-Willemvaart. Ontdek een selectie van slechts 4 exclusieve nieuwbouwwoningen, elk ontworpen met het oog op luxe, comfort en adembenemend uitzicht.

Exclusieve Nieuwbouwwoningen met Panoramisch Uitzicht aan de Zuid-Willemvaart!

 

Welkom bij deze unieke kans om te wonen op een prachtige locatie langs de schilderachtige Zuid-Willemvaart. Ontdek een selectie van slechts 4 exclusieve nieuwbouwwoningen, elk ontworpen met het oog op luxe, comfort en adembenemend uitzicht.

 

Kenmerken van de woningen:

 

- Bruto oppervlakte van +/- 195m²

- Panoramisch uitzicht op het kanaal en omliggende omgeving - Dit vanuit de leefruimte!

- Ruim terras

- Inpandige garage bij elke woning

- 3 verdiepingen en een plat dak

- Ideale ligging nabij voorzieningen en winkelcentra

- Autosnelweg op slechts 4 km afstand

- 3 slaapkamers, privé tuintje en een ruim terras

- Energiezuinig en duurzaam (BEN-gebouwd met E-peil van maximaal 30)

 

Ligging en bereikbaarheid:

Deze woningen bieden het beste van twee werelden: rustig wonen langs het water en toch dicht bij alle nodige voorzieningen. Met de autosnelweg op slechts 4 km afstand (afrit 33 - E314) en het bruisende centrum van Maasmechelen binnen handbereik, geniet u van het gemak van een moderne levensstijl in een idyllische omgeving. Bovendien zijn er autobrug en fietsbrug faciliteiten in de directe omgeving voor nog meer mobiliteitsopties.

 

Energie-efficiëntie en duurzaamheid:

Met onze focus op kwaliteit en energiezuinigheid, zijn deze woningen ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en milieuvriendelijkheid. Elk huis is voorzien van hoogwaardige isolatie, een ventilatiesysteem D en een warmtepomp, waardoor ze bijna energieneutraal zijn. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke kostenbesparingen op het gebied van energie, maar ook in belastingvoordelen voor de eigenaars.

 

Ontdek uw droomwoning:

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort, waar elk detail zorgvuldig is overwogen en met passie is afgewerkt. Geniet van de rustgevende ambiance van het water vanuit uw leefruimte en eetkamer, terwijl de ruime terrassen een perfecte plek bieden om te ontspannen en te entertainen.

 

Neem vandaag nog contact op met Carolien@jemar.be of 0484.35.70.67  om meer te weten te komen over deze unieke kans om te wonen langs de Zuid-Willemvaart. Maak van deze exclusieve nieuwbouwwoningen uw thuis en ervaar het beste van luxe, comfort en stijl op een idyllische locatie!