Zandstraat 10

3650 DILSEN-STOKKEM

Prijzen: € 289.000
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: 145 m²

Vrijstaande nieuwbouwwoning in een groene omgeving.

In een groene, kindvriendelijke omgeving te Elen, treft u deze moderne nieuwbouwwoning aan. De woning beschikt over een aangename leefruimte met een open leefkeuken die in contact staat met de achtergelegen tuin. De glaspartijen zorgen ervoor dat uw interieur en exterieur één geheel vormen met een grandioos ruimtelijk effect tot gevolg. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig, alsook de badkamer die volledig volgens uw smaak afgewerkt kan worden. Deze moderne woning kan zowel casco als volledig afgewerkt verkocht worden. Gedurende de tekoopstelling zal de woning nog verder afgewerkt worden. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Robin@jemar.be of bel naar 0484/35.73.08.

In een groene, kindvriendelijke omgeving te Elen, treft u deze moderne nieuwbouwwoning aan.

 

Het uitgesproken karakter past perfect bij uw moderne woonwensen. Toch bevinden we ons in een rustige, centrale omgeving met veel groen én op enkele minuten van Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse grens. Een vlotte bereikbaarheid is dus alsnog troef!

 

De woning beschikt over een aangename leefruimte met een open leefkeuken die in contact staat met de achtergelegen tuin. De glaspartijen zorgen ervoor dat uw interieur en exterieur één geheel vormen met een grandioos ruimtelijk effect tot gevolg.

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig, alsook de badkamer die volledig volgens uw smaak afgewerkt kan worden.

 

’s Avonds genieten van uw prachtige tuin? Dit kan perfect dankzij een terras van maar liefst 27,5m².

 

Daarnaast hechten wij veel belang aan een zo laag mogelijk energieverbruik én een maximaal wooncomfort. Er wordt enkel gekozen voor materialen van hoge kwaliteit, uitgevoerd door vakmensen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woonst.

 

Deze moderne woning kan zowel casco als volledig afgewerkt verkocht worden. Wanneer u kiest voor de volledig afgewerkte optie kunt u de vloeren, keuken, deuren en badkamerinrichting naar eigen smaak afwerken zodat de woning voldoet aan al uw wensen.

 

De woning zal gedurende de tekoopstelling verder afgewerkt worden. U kunt ons steeds contacteren voor de meest recente prijsberekening.

 

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Robin@jemar.be of bel naar 0484/35.73.08.