Heirstraat 25-27 - nieuwbouwwoningen

3630 MAASMECHELEN

Types: Woning (2)
Prijzen: € 382.000
Aantal slaapkamers: 4

Stijlvol wonen in een rustige omgeving

Zoekt u een ruime nieuwbouwwoning met 4 slpk. in een landelijke stijl ? Dan wordt deze prachtige woning, gelegen in het idyllisch dorpje Vucht, voor u gebouwd ! De woning wordt volledig afgewerkt waarbij u naar eigen smaak vloeren, keuken, badkamer, en binnendeuren zelf kunt kiezen. Voor meer info contacteer 089/77.23.20 of mail martha@jemar.be

Wordt dit uw nieuwe thuis? In de Heirstraat van het idyllisch dorpje Vucht bieden wij 2 prachtige nieuwbouwwoningen te koop aan.

Deze halfopen en gesloten woning springen in het oog door hun uitgesproken landelijke karakter.

Gelegen op een gunstige locatie. De omringende gemeenten en steden zoals Lanaken, Maastricht, Dilsen, Lanaken, Genk  zijn vlot bereikbaar door de nabijheid van de autosnelweg E314 en de gewestweg N78. Scholen bevinden zich op wandelafstand.

 

Indeling: Een aangename leefruimte met semi-open keuken.  Vanuit deze leefruimte heeft u via grote schuiframen toegang tot een zonnige tuin ! Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers alsook de badkamer. Achter de woning is er een carport met afgesloten buitenberging.

Deze woningen worden afgewerkt met alle hedendaags comfort.  De verwarming gebeurt met een warmtepomp via de vloerverwarming. Er worden zonnepanelen voorzien op het dak zodat het een Bijna Energie Neutrale woning wordt met een E-20 peil zodat u gedurende 5 jaar een vrijstelling kunt genieten van de Onroerende Voorheffing. U kan nog de vloeren, keuken, badkamer, en binnendeuren zelf kiezen naar eigen smaak.  


Kortom:
zeer ruime karaktervolle nieuwbouwwoningen gelegen op een mooie locatie.

 

Voor meer info of een bezichtiging contacteer martha@jemar.be of  bel 089 77 23 20.