Wat een geweldige service!
Bedankt voor de goede uitleg bij het bezichtigen van de huurwoningen en het uitzoeken van de perfecte woonst voor ons gezinnetje, Alessio! Wij kijken er alvast naar uit om ons samenwoon-avontuur te beginnen en zijn ervan overtuigd dat Jemar ons uitstekend zal te woord staan als we vragen hebben!
 
Postdatum: 14 april 2018
Geplaatst door: Jennifer Op de Locht
Opgrimbie
Zeer vlot, vriendelijk en professioneel met kennis van zaken, zeker aan te raden, wij blijven voor altijd bij het team Jemar, groetjes
 
Postdatum: 20 januari 2018
Geplaatst door: Kelchtermans Roger
gepenioneerd aannemer, Gouverneur Verwilghensingel 95, 3500 Hasselt
Dankzij de wilskracht van makelaar Pascale is het gelukt om de duplex en de studio aan de Schepenstraat te verkopen. Ik kan mijn dank niet in woorden uiten tegenover jullie toppertje, maar ik denk dat mijn knuffel boekdelen sprak... Nogmaals hartelijk dank Pascale !
 
Postdatum: 12 oktober 2017
Geplaatst door: Giusi Bravata
Beste Laura,
Wij zijn heel tevreden over de aankoop en het verhuren door jullie van ons Appartement.
Ook over de behandeling door de Firma Jemar en het personeel zijn we tevreden.
Wij zullen Jemar zeker aanbevelen.
 
Postdatum: 25 april 2017
Geplaatst door: Fam Ferson-Casters
Opglabbeek
Het Jemar-team stond altijd voor ons klaar. De medewerkers waren altijd even vriendelijk en behulpzaam. Hierbij nogmaals bedankt.
 
Postdatum: 15 september 2016
Geplaatst door: Luciano Marroccoli
Maasmechelen
Een hele dikke pluim aan het hele Jemar team voor de vlotte verkoop van mijn appartement. Maar vooral een hele dikke merci aan Fabian. Ook al duurde het eventjes voor de ideale koper te vinden, hij gaf niet op en bleef altijd positief.
Vind het ook heel fijn dat ik de hele papierwinkel, die erbij komt kijken, met een gerust hart kon overlaten aan Jemar. Indien ik in de toekomst nog eens een makelaar nodig moest hebben weet ik bij wie ik ga aankloppen. Merci!!!
 
Postdatum: 02 augustus 2016
Geplaatst door: Martine Appermans
Bedankt voor de zeer efficiƫnte hulp en uitleg bij de verhuring van ons oudershuis. Ik ben heel tevreden dat ik u als makelaar gekozen heb, want u werkt met hart en ziel voor de verhuurder, maar ook voor de huurder. Door uw inzet worden kleine probleempjes heel snel en goed opgelost. Alles gebeurt heel correct. Moest ik niet zover wonen, ik zou u zeker aanbevelen bij andere mensen.
 
Postdatum: 18 juli 2016
Geplaatst door: Virant Ludmilla
Zeer vlot, vriendelijk en professioneel team met kennis van zaken. Zeker aan te raden! Wij konden steeds bij jullie terecht met al onze vragen, zelfs na het afhandelen van het dossier.
Met name veel dank aan Laura voor de goede samenwerking en het behandelen van ons dossier!
 
Postdatum: 15 juli 2016
Geplaatst door: Kusters L.
Beste Jemar en co
Bedankt voor de koop en verhuur van het appartement. En het nakomen van de vorige afspraken zowel schriftelijk als mondelijke afspraken zijn correct nagekomen.
En Laura je heb dat heel goed en provesioneel gedaan,knap werk
Dank aan heel de groep!
Tom dolmans
 
Postdatum: 12 juli 2016
Geplaatst door: Dolmans Tom
Bij deze wil ik heel het team van JEMAR bedanken voor de super inzet met name Meneer Fabian Deroye en Meneer Luc Kaes voor de snelle verkoop van mijn appartement binnen vijf weken helemaal TOP!!!!

Nogmaals dank en vriendelijke groeten,
Raimond Nijsten
 
Postdatum: 24 december 2015
Geplaatst door: Nijsten

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 3 van 5


Laat een bericht achter
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* velden zijn verplicht.