Beste beste Pieter van bij jemar. Wat heb jij dat geweldig goed gedaan. Ons zo eerlijk en oprecht, zo integer, zo vriendelijk en geduldig geholpen in 'mijn' zoektocht naar mijn droomchalet op mijn droomlocatie. Bedankt jongeman. Ik heb ook jou(zoals vele andere mensen, jong en oud) in mijn hart gesloten. Ja, jouw vriendin moet jou toch een 'beetje' delen. :-)
Tot ontmoetens. Tot op het terras vooraan van 'onze' chalet. Weet dat jij altijd welkom bent. (Ik geef jou wel een seintje als ik of als wij(ik en mijn man) er zijn. Breng jouw vriendin gerust mee. Hoe meer (goede)zielen, met hun hart op de juiste plaats, hoe liever ik het heb.
Lieve en hartelijke groeten van Ann, de gelukkige eigenares van een droomchalet in ... de Limburgse bossen.
 
Postdatum: 26 juni 2021
Geplaatst door: Ann
moeder van 4 en van 3 felle kleindochters/met SWT sinds 01/01/2021.
Zeer content van Pascale ze heeft ons zeer goed geholpen bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor onze situatie is heel vriendelijk en doet dit op een snelle en professionele manier een echte aanrader ?
 
Postdatum: 06 april 2021
Geplaatst door: Dirckx
Hypotheek, Maasmechelen
Jemar
1,5 jaar geleden hadden we een eerste afspraak bij Pascale om de financieringsmogelijkheden te bespreken voor de aankoop van een eventuele nieuwe woning.

Ikzelf hou nooit van zulke gesprekken en zie er toch altijd wel een beetje tegenop. Vaak zijn de adviseurs naar mijn gevoel, zo formeel en onpersoonlijk. Ze doen hun verhaal in hun vakjargon, waardoor je bij buitenkomst nog niet alles snapt of zelfs niet door durft te vragen, omdat je niet dom wilt overkomen.

Awel Pascale is totaal het tegenovergestelde. Wist niet dat er ook zulke toffe mensen in die sector werkten. Ze is juist wat informeler, waardoor het gelijk wat persoonlijker wordt en je je op je gemak voelt. Allereerst stemt ze je behoeftes af en vervolgens geeft ze je op een duidelijke en begrijpelijke manier de verschillende opties met voor- en nadelen. Een extra pluspunt is dat ze met je meedenkt in je verhaal en ook tussendoor checkt of je het allemaal begrijpt. Hierdoor heb je ook totaal geen drempel om vragen te stellen. Ook is ze direct, als iets niet mogelijk is, zegt ze je dit ook zonder rond de pot te draaien. Komt natuurlijk wat harder aan, maar je weet gelijk waar je aan toe bent. Bij je zichtbare teleurstelling deelt ze dan ook haar medeleven. Tenslotte is alles vrijblijvend, wordt altijd wel gezegd, maar bij Pascale ervaar je dit ook werkelijk.

Toentertijd hebben we besloten om toch eerst onze woning een upgrade te geven en dan pas in de verkoop te zetten. Afgelopen februari was het dan zover en hebben we gelijk een nieuwe afspraak ingepland bij Pascale, daar hebben we niet lang over moeten nadenken.

Ook dit contact verliep zoals het eerste en ze wist nog wie we waren, vinden we zelf toch altijd wel leuk. Ons huis stond net in de verkoop en na een korte zoektocht hadden we ons oog laten vallen op een huis. Pascale heeft ons ook hierin ondersteund door tips te geven waar we op moesten letten bijvoorbeeld bij het tekenen van een verkoopcompromis. Mocht ons huis dan toch niet verkocht raken, zouden we geen enkel risico lopen.

Gelukkig was ook ons huis binnen no-time verkocht en kon alles in werking gezet worden. Het fijne hierin is dat Pascale je blijft betrekken bij elke stap van het proces, waardoor je dus altijd op de hoogte bent en er niet zelf achteraan moet.

Om een lang verhaal kort te maken: ben je op zoek naar een kredietbemiddelaar, die niet zo “stoffig” is, maar wel vol passie uitblinkt in haar vak, ga zeker eens babbelen met Pascale, je gaat er geen spijt van krijgen !
 
Postdatum: 23 maart 2021
Geplaatst door: Dennis Van den Bergh
MIJN APPARTEMANT OP DE OUDE BAAN 405 BUS 1 IS OP 14 DAGEN TIJD VERKOCHT HARTELIJK DANK DIANA.
OOK VOOR EEN WOONLENING HELPT JE PASCAL PERFECT VERDER.
ALLEEN ALSWONINGEN TE KOOP STAAN .KRIJG IK GEEN ENKELLE KANS OM IETS FATSOENLIJKS TE HUREN OF TE KOPEN.
 
Postdatum: 15 september 2020
Geplaatst door: Valentine
Jullie zijn ontzettend bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.

Diana, je hebt echt ontzettend veel inzet getoond om ons huis te verkopen en dat heeft heel duidelijk zijn vruchten geworpen. Je hebt kei hard gewerkt, met snik heet weer soms en wij zijn ontzettend tevreden! Dank je wel voor je inzet, motivatie en enthousiasme. Dank je wel om altijd voor ons klaar te staan!

Ook bedankt aan Pascal dat ze zo hard haar best heeft gedaan om alles in orde te maken, zelfs op het laatste nippertje!

Top team!
 
Postdatum: 26 september 2019
Geplaatst door: Naomi Thijs - Raadt Jemar aan via Facebook
Ik werk al vele jaren met Jemar samen en heb meermaals gebruik gemaakt van de verschillende diensten die men aanbiedt. Ik vind de contactpersonen erg professioneel, deskundig en prettig in de omgang. Ik kan Jemar dan ook aan iedereen warm aanbevelen!
 
Postdatum: 30 augustus 2019
Geplaatst door: Luc Vanderhallen
Raadt Jemar aan via Google
Op 1 maand tijd ons huis verkocht aan de juiste prijs. Top service en leuk team om mee samen te werken!
 
Postdatum: 25 augustus 2019
Geplaatst door: Jimmy Vanheukelom
Raadt Jemar aan via Google
Zeer vriendelijke en professionele bediening. Een van de betere immobiliën in Maasmechelen en omgeving waar de bekomen informatie zeer betrouwbaar en realistisch is.
 
Postdatum: 23 juli 2019
Geplaatst door: Bert Gorissen
Raadt Jemar aan via Google
Vriendelijke en vlotte verkoop van het huis van mijn bomma! Dank je!
 
Postdatum: 18 juli 2019
Geplaatst door: Els Wampers
Raadt Jemar aan via Facebook
Heel content van de service..vriendelijk, professioneel en mijn huisje was op 1 week verkocht! Super gedaan !!!
 
Postdatum: 08 mei 2019
Geplaatst door: Rosita Kozuch
Raadt Jemar aan via Facebook

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 5


Laat een bericht achter
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* velden zijn verplicht.