Zandstraat 10

3650 DILSEN-STOKKEM

Prijzen: € 415.000
Aantal slaapkamers: 3

Vrijstaande nieuwbouwwoning in een groene omgeving.

In een groene, kindvriendelijke omgeving te Elen, treft u deze moderne nieuwbouwwoning aan. Het uitgesproken karakter past perfect bij uw moderne woonwensen. Toch bevinden we ons in een rustige, centrale omgeving met veel groen én op enkele minuten van Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse grens. Een vlotte bereikbaarheid is dus alsnog troef! De woning beschikt over een aangename leefruimte met een open leefkeuken die in contact staat met de achtergelegen tuin. De glaspartijen zorgen ervoor dat uw interieur en exterieur één geheel vormen met een grandioos ruimtelijk effect tot gevolg. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig, alsook de badkamer die volledig volgens uw smaak afgewerkt kan worden. ’s Avonds genieten van uw prachtige tuin? Dit kan perfect dankzij het terras dat samenvloeit met de tuin. Daarnaast hechten wij veel belang aan een zo laag mogelijk energieverbruik én een maximaal wooncomfort. Er wordt enkel gekozen voor materialen van hoge kwaliteit, uitgevoerd door vakmensen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woonst. De woning wordt verkocht onder het btw-stelsel. Een correcte prijsberekening vindt u op www.jemar.be terug. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Robin@jemar.be of bel naar 0484/35.73.08.

Wordt dit jouw nieuwe thuis? In een groene, kindvriendelijke omgeving te Dilsen-Stokkem, tref je deze uitzonderlijke nieuwbouwwoning aan.

 

Het uitgesproken karakter past perfect bij moderne woonwensen. Deze vrijstaande woning bevindt zich in een rustige, doch centrale omgeving met veel groen én op enkele minuten van Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse grens. Hierdoor is ze vlot bereikbaar.

 

Ibdeling: inkomhal met gastentoilet, en een berging. Verder beschikt de woning over een aangename leefruimte en een open keuken die direct in contact staan met een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin. Het grote terras grenst aan de keuken en vormt een verlengstuk van de woning. De glaspartijen zorgen voor veel lichtinval.

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, een extra toilet, alsook de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

 

Er werd veel belang besteed aan een zo laag mogelijk energieverbruik en het gebruik van duurzame materialen. Zo werden de ramen in een hoogwaardige Afromosia houtsoort uitgevoerd die onderhoudsvrij is en resulteert in een natuurlijke vergrijzing. Ook is er overal in de woning vloerverwarming aanwezig die wordt aangestuurd door een moderne warmtepomp van Vaillant. Uiteraard zijn er eveneens zonnepanelen én is er een voorziening voor een laadpaal.

 

Kortom een prachtige woning met enkel materialen van hoge kwaliteit, uitgevoerd door vakmensen. Zorgeloos genieten in dit splinternieuwe huis? Bel +32484357308 of mail naar Robin@jemar.be voor een bezoek en alle info.