Residentie De Kapucijn: €5000 extra keukenbudget!

28% Verkocht

3680 MAASEIK

Types: Appartement (7)
Prijzen: Van € 229.000 tot € 357.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 79.24 tot 113 m²

Aankopen aan 6% btw is mogelijk!

ACTIE: €5000 extra keukenbudget! Welkom in Residentie "De Kapucijn" in het hart van Maaseik! Ontdek een exclusieve woonomgeving waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen. Slechts 7 prachtige appartementen bieden een verfijnde levensstijl in een moderne setting. Geniet van het gemak van het stadscentrum en alle voorzieningen binnen handbereik. Energie-efficiëntie en luxe zijn de focus. Gecertificeerd volgens BEN-normen, met een indrukwekkend E-peil van 10. Geavanceerde warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming zorgen voor een duurzame en comfortabele leefomgeving. Geniet de eerste 5 jaar van vrijstelling van onroerende voorheffing. Mis uw kans niet - slechts 7 unieke appartementen met elk een autostaanplaats beschikbaar. Neem vandaag nog contact op via Robin@jemar.be – 0484357308 voor een afspraak en ervaar de toekomst van luxe wonen. Aankopen aan 6% btw is mogelijk! Welkom thuis in Residentie "De Kapucijn"!

ACTIE: €5.000 extra keukenbudget!

 

Welkom bij Residentie "De Kapucijn", gelegen in het bruisende stadscentrum van Maaseik!

Het is een genoegen om u te verwelkomen in deze exclusieve woonomgeving waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen. Met slechts 7 prachtige appartementen biedt "De Kapucijn" een unieke kans om te genieten van een verfijnde levensstijl in een moderne setting. Gelegen in het hart van het sfeervolle stadscentrum van Maaseik, geniet u niet alleen van luxe en duurzaamheid, maar ook van het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik.

Het historische Maaseik vormt de perfecte achtergrond voor dit eigentijdse wooncomplex, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om u een hoogwaardige levenservaring te bieden. Van de energie-efficiënte oplossingen, zoals geavanceerde warmtepompen en zonnepanelen, tot het comfort van vloerverwarming, elk aspect van "De Kapucijn" is doordacht om aan uw behoeften en wensen te voldoen.

In Residentie "De Kapucijn" voorzien we in ruime parkeermogelijkheden. Maar er is veel meer dan alleen handige parkeerplaatsen. Eén van de opvallende kenmerken van "De Kapucijn" is de aandacht voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. De appartementen zijn gecertificeerd volgens de BEN-normen en hebben een indrukwekkend laag E-peil van 10.

Gedurende de eerste 5 jaar geniet u van volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing. Dat betekent extra financiële ruimte om te investeren in de dingen die u gelukkig maken.

Dit is meer dan een appartement; het is een levensstijl die u verdient.

 

Aankopen aan 6% btw is mogelijk!

Mis uw kans niet - "De Kapucijn" biedt slechts 7 unieke appartementen. Neem vandaag nog contact met ons op via Robin@jemar.be – 0484357308 om een afspraak in te plannen en de toekomst van luxe wonen te ervaren. Welkom thuis in Residentie "De Kapucijn".