Handelsruimte met woonst te GENK (3600)

€ 375.000

Algemeen
Prijs
:
€ 375.000
Kadastraal inkomen
:
€ 2.059
Adres
:
Stalenstraat 77, 3600 GENK
Grondoppervlakte
:
535 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1931
Omschrijving

Langs de Stalenstraat in Genk mogen we u deze ruime handelsruimte met bovenliggend appartement en tuin te koop aanbieden.  Deze winkel- en wandelstraat is alom gekend en de basis voor succes voor een goed draaiende zaak. Voor het cliënteel is er zowel parking voor als naast de deur.

 

Gelijkvloers is er de winkel van 129 m² met achterliggend het atelier of magazijn van nog eens 100m². Via een trap aan de achterkant van het pand komen we aan de achteringang op het niveau van de kelder. Deze laatste is ook nog eens 250m² groot. Zo kan u laten leveren langs de zij-ingang van het perceel.

 

Op het eerste en tweede verdiep is er een appartement. Dit is bereikbaar via een aparte ingang aan de rechterkant van het gebouw. Het eerste verdiep heeft aan de straatkant een gezellige woonkamer met aansluitend een ruime gebruiksklare keuken. Verder is er nog een toilet en een berging. De 3 slaapkamers en de badkamer zijn op het bovenste verdiep. De badkamer werd vernieuwd met een inloopdouche en ligbad. Ook is er een badkamermeubel met dubbele wastafel.  Het toilet is apart.

 

Zowel in het handelspand als in het appartement werden er recent nieuwe cv-ketels op aardgas geplaatst.  De PVC-ramen zijn van 2010 en zijn voorzien van dubbel glas.

 

Achter het gebouw is er nog een tuin. Het perceel is met de wagen toegankelijk via een ingang in de zijstraat.

 

Kom zeker eens een kijkje nemen naar alles wat er hier aangeboden wordt. U kan hiervoor een afspraak maken via mail naar Fabian@jemar.be of op het nummer 0484/35.67.65.

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.2143977-RES-2
E spec
:
277 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat