Gebouw te DILSEN-STOKKEM (3650)

€ 249.000

Algemeen
Prijs
:
€ 249.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.390
Aantal slaapkamers
:
3
Extra kamers mogelijk
:
4
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Rechtestraat 26 - Belzerstraat 1A , 3650 DILSEN-STOKKEM
Grondoppervlakte
:
252 m²
Bouwjaar
:
1982
Omschrijving

Graag stellen wij u dit gebouw in Dilsen-Stokkem voor. Het pand is gelegen op een toplocatie in het pittoreske Stokkem en biedt tal van mogelijkheden. Door zijn goede ligging in het centrum zijn alle basisvoorzieningen in de directe omgeving terug te vinden.

 

Het gebouw bestaat momenteel uit een handelspand, een bovengelegen appartement en een woning. De woning is gelegen op de Belzerstraat en beschikt over een aparte inkom maar sluit ook aan bij het handelsgedeelte. Deze woning bestaat uit twee bouwlagen met betonnen tussenvloer en dient verder afgewerkt te worden. Uiteraard kan dit gedeelte ook worden gebruikt als atelier of kantoren voor een zelfstandige activiteit. Het handelsgedeelte beschikt daarnaast over een winkel, toilet, bergruimte en keuken. De aanwezig kelder is ook langs hier toegankelijk.

 

Het bovengelegen appartement van 163 m² is voorzien van een gezellige leefruimte met open keuken. Verder vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Deze laatste werd uitgerust met een ligbad, douche en dubbele lavabo. Het toilet is apart. De woning en het appartement worden verwarmd op basis van aardgas, het handelspand op mazout. Daarnaast werd het volledige gebouw voorzien van dubbele beglazing.

 

Onder voorwaarde voor het verkrijgen van een vergunning hebt u hier dus de mogelijkheid voor 3 verschillende adressen. U kan dit gebouw dus volledig gebruiken of veranderen naar uw eigen noden. Wenst u meer info of een bezichtiging? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 089 77 23 20 of mail naar rik@jemar.be

 

 

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Erfgoed
:
Inventaris van archeologische zones
Energie certificaat
EPC No.20150502-0001755699-1
E spec
:
389 kWh/m².jaar
E totaal
:
389 kWh/jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Enkel kasten
Beglazing
:
Dubbel
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat