Winkelruimte te LANAKEN (3621)

€ 189.000

Algemeen
Prijs
:
€ 189.000
Kadastraal inkomen
:
€ 972
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Populierenlaan 33, 3621 LANAKEN
Grondoppervlakte
:
158 m²
Omschrijving

In Rekem, een deelgemeente van Lanaken en met z'n Oud-Rekem in het verleden uitgeroepen tot mooiste dorp van Vlaanderen, mogen we u dit voormalig café aanbieden. De topligging op de hoek van de Populierenlaan en de Rekemerstraat, en dit tegenover de kerk, zorgt voor heel wat commerciële mogelijkheden. De toeristische aantrek van Oud-Rekem geeft heel wat beweging in de buurt.

 

Gelijkvloers is er de handelsruimte. Dit is nu verdeeld in de verbruiksruimte met de toog. Naastliggend is er een ingerichte keuken. Aan de andere kant is er een ruime berging met van hieruit de toegang naar de kelder. Het pand is zo goed als volledig onderkelderd.

 

Op het eerste verdiep zijn er maar liefst 5 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Deze laatste heeft een ligbad, toilet en badkamermeubel met lavabo. Mits de nodige aanpassingen kan u hier een appartement van maken.

 

U kan vele richtingen uit met dit pand. Zowel handel als vrij beroep. Aan de overkant van de straat, op het kerkplein, is er meer dan voldoende parkeergelegenheid.

 

Graag gaan we met u ter plaatse kijken. U kan hiervoor een afspraak maken op het nummer 089/77.23.20 of via mail naar Fabian@jemar.be.

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.20180624-0002070617-1
E spec
:
386 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat