Huis te MAASMECHELEN (3630)

€ 299.000

Algemeen
Prijs
:
€ 299.000
Kadastraal inkomen
:
€ 984
Aantal slaapkamers
:
3
Extra kamers mogelijk
:
1
Aantal douchekamers
:
1
Adres
:
Rooshaegenweg 110, 3630 MAASMECHELEN
Bewoonbare opp.
:
188 m²
Grondoppervlakte
:
1188 m²
Bouwjaar
:
1978
Omschrijving

Ruime half open bebouwing op rustige en centrale locatie in Maasmechelen

Perceelgrootte: 11 are en 88 ca

Bent u op zoek naar een woning op een rustige maar toch centrale locatie in Maasmechelen? Zoek niet verder. Op de Rooshaegenweg 110 bieden wij u deze ruime half open bebouwing aan op een riant perceel van maar liefst 11 are en 88 ca. Deze woning biedt u niet alleen veel ruimte, maar ook enorm veel potentieel.

Indeling

Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal die u toegang geeft tot alle belangrijke ruimtes van de woning. Aan de rechterzijde vindt u een bureauruimte/hobbyruimte en een royale wasruimte met een douche. Aan de linkerzijde bevindt zich de gezellige leefruimte met een aansluitende keuken. Via de inkomhal heeft u direct toegang tot de ruime tuin.

Een open trap leidt u naar de eerste verdieping, waar u drie zeer ruime slaapkamers aantreft. Daarnaast is er een extra ruimte die eenvoudig weer omgetoverd kan worden tot een badkamer.

Extra Troeven

  • Volledig onderkelderd: De woning beschikt over een volledig onderkelderde verdieping, inclusief een inpandige garage die bereikbaar is via de achterzijde van de woning.
  • Ruime tuin: De woning is omgeven door een ruime tuin die eveneens met de auto bereikbaar is, ideaal voor tuinliefhebbers en buitenactiviteiten.
  • Grondwaterpomp: Bespaar jaarlijks op waterkosten dankzij de eigen grondwaterpomp, waardoor de woning niet aangesloten is op het net van de Watergroep.

Onderhoud en Mogelijkheden

Deze woning is door de jaren heen zeer goed onderhouden en biedt talloze mogelijkheden voor personalisatie. Bent u op zoek naar een bewoonbare woning op een toplocatie? Dan is deze woning zeker een bezoek waard.

Aarzel niet om een kijkje te komen nemen! Voor meer informatie kunt u terecht bij Carolien via Carolien@jemar.be of bel 0484 35 70 67.

Grijp deze kans en ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.188
E spec
:
262 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Architectuur
:
Karakter huis
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat