Appartement te TONGEREN (3700)

€ 225.000

Algemeen
Prijs
:
€ 225.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Elderseweg 138/1, 3700 TONGEREN
Omschrijving

Een charmant duplex appartement dat het perfecte canvas biedt voor uw creatieve woonideeën. Gelegen in een begeerde buurt, nabij het ziekenhuis en op steenworp afstand van het bruisende stadscentrum, belooft dit appartement comfort en gemak in één.

 

Bij binnenkomst verwelkomt een ruime woonkamer u, naadloos overlopend in een praktisch ingedeelde keuken, waar gezellige familiediners wachten om bereid te worden. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat het gevoel van ruimte en openheid versterkt.

 

Een trap leidt u naar de tweede verdieping, waar twee slaapkamers rust en privacy bieden. Elke kamer is ruim genoeg om een persoonlijke toets te geven, waardoor dit de ideale plek is voor zowel ouders als kinderen of voor het inrichten van een thuiskantoor.

 

De badkamer combineert functionaliteit met ontspanning; uitgerust met een ligbad, douche en WC. Het is de ideale ruimte om na een lange dag te ontspannen. Als kers op de taart bevindt zich in dit appartement ook een sauna, waarmee u uw eigen wellness-ervaring thuis kunt creëren.

 

Hoewel dit appartement enige opfrissing vereist, biedt het een unieke kans om een woning geheel naar eigen smaak te moderniseren. Dit is een niet te missen kans voor gezinnen die dromen van een comfortabel en stijlvol thuis in de nabijheid van alle stedelijke voorzieningen.

 

Mis deze kans niet om de eigenaar te worden van een prachtig duplex appartement dat zowel potentieel als locatie combineert. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging! Ercan@jemar.be 0484036892.

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.20220924-0002675428-RES-2
E spec
:
225 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Niet meegedeeld
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat