Opbrengsteigendom te MAASMECHELEN (3630)

€ 299.000

Algemeen
Prijs
:
€ 299.000
Kadastraal inkomen
:
€ 2.213
Aantal slaapkamers
:
4
Adres
:
Langstraat 79, 3630 MAASMECHELEN
Grondoppervlakte
:
320 m²
Perceel breedte
:
13,8 m
Bouwjaar
:
1958
Omschrijving

Unieke Kans: Ruim handelspand met woonst in Eisden-dorp!

 

Bent u op zoek naar een veelzijdig handelspand met woonst? Zoek niet verder! Gelegen in Eisden-dorp, op de hoek van de Vredestraat en de Langstraat, presenteren wij u een unieke kans.

 

Dit indrukwekkende handelspand biedt een scala aan mogelijkheden, perfect geschikt als garage of opslagplaats voor maar liefst een tiental voertuigen. De werkplaats is uitgerust met 2 handige smeerputten en toegankelijk via 2 elektrische poorten. Zowel aan de zijkant als aan de voorkant van het pand bevinden zich doorgangen naar deze ruime garage of opslagplaats.

 

De aangrenzende woning zorgt ervoor dat u de mogelijkheden hebt om te wonen en werken op dezelfde locatie. Op de begane grond verwelkomt de inkomhal u, gevolgd door een leefruimte die overgaat naar de keuken. Een gastentoilet completeert dit niveau. Op de eerste verdieping wachten 4 slaapkamers en een badkamer op u. Bovendien leidt een overdekte binnenkoer naar een aanzienlijke opslagruimte boven de garage.

 

Met een royale straatbreedte van ongeveer 13,8 meter en een diepte van circa 30 meter biedt dit pand ongekende mogelijkheden. Hier is niet alleen ruimte, maar ook potentieel voor een project dat voldoet aan de voorschriften en mits verkrijging van de vereiste vergunningen van de gemeente.

 

Dankzij de juiste renovatiewerken kunt u hier een waar juweeltje creëren. Mis deze unieke kans niet! Voor meer informatie en details kunt u contact opnemen met Carolien via carolien@jemar.be of bel naar 0484 357 067.

 

Grijp deze gelegenheid aan om uw droomproject of bedrijf te realiseren in dit veelbelovende handelspand met woonst in Eisden-dorp!

 

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023

 

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Winningsgebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.20210410-0002399743-RES-1
E spec
:
707 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat