Penthouse te MAASEIK (3680)

€ 357.000

Algemeen
Prijs
:
€ 357.000
Aantal slaapkamers
:
2
Adres
:
Capucienenstraat 11, 3680 MAASEIK
Bewoonbare opp.
:
104 m²
Omschrijving

Welkom bij Residentie "De Kapucijn", gelegen in het bruisende stadscentrum van Maaseik!

 

Het is een genoegen om u te verwelkomen in deze exclusieve woonomgeving waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen. Met slechts 7 prachtige appartementen biedt "De Kapucijn" een unieke kans om te genieten van een verfijnde levensstijl in een moderne setting. Gelegen in het hart van het sfeervolle stadscentrum van Maaseik, geniet u niet alleen van luxe en duurzaamheid, maar ook van het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik.

 

Het historische Maaseik vormt de perfecte achtergrond voor dit eigentijdse wooncomplex, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om u een hoogwaardige levenservaring te bieden. Van de energie-efficiënte oplossingen, zoals geavanceerde warmtepompen en zonnepanelen, tot het comfort van vloerverwarming, elk aspect van "De Kapucijn" is doordacht om aan uw behoeften en wensen te voldoen.

 

In Residentie "De Kapucijn" voorzien we in ruime parkeermogelijkheden. Maar er is veel meer dan alleen handige parkeerplaatsen. Eén van de opvallende kenmerken van "De Kapucijn" is de aandacht voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. De appartementen zijn gecertificeerd volgens de BEN-normen en hebben een indrukwekkend laag E-peil van 10.

 

Gedurende de eerste 5 jaar geniet u van volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing. Dat betekent extra financiële ruimte om te investeren in de dingen die u gelukkig maken.

 

Dit is meer dan een appartement; het is een levensstijl die u verdient.

 

Mis uw kans niet - "De Kapucijn" biedt slechts 7 unieke appartementen. Neem vandaag nog contact met ons op via Robin@jemar.be – 0484357308 om een afspraak in te plannen en de toekomst van luxe wonen te ervaren. Welkom thuis in Residentie "De Kapucijn"!

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Lift
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat