Huis te MAASEIK (3680)

Prijs op aanvraag

Algemeen
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
7
Aantal badkamers
:
4
Adres
:
3680 MAASEIK
Grondoppervlakte
:
8998 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1919
Omschrijving

In het schilderachtige Aldeneik vinden we de deze unieke en multifunctionele eigendom terug in een rustige, residentiële woonbuurt. Het goed is gelegen op een riant perceel van 90 are en is omgeven door groen. De Bosbeek die langs het perceel meandert, geeft het geheel een idyllische uitstraling.

 

Het wooncomplex bestaat uit drie volledig gerenoveerde woningen die afgewerkt zijn met hoogwaardige, kwalitatieve materialen. Deze drie woningen zijn zodanig gebouwd dat het geheel uitstekend als een residentie te bewonen is. Het betreft hier een geweldig ‘familiehuis’ met eventueel een extra bewoning of kantoor/praktijk aan huis. Bij de renovatie werden er verschillende historische bouwmaterialen verwerkt die afkomstig zijn van kasteel Ommerstein. Deze authentieke elementen geven de woning veel cachet en een bijzonder karakter.

 

Het domein is volledig omheind en wordt afgesloten met een charmante houten toegangspoort die elektrisch bediend is en voorzien is van een intercom met camera. Verder staat er op het domein nog een polyvalent gebouw met hierin een garage, carport voor 5 wagens, bovenliggende vliering en berging. Van de mooie aangelegde tuin met verwarmd zwembad geniet je in alle privacy. De boomgaard met hoogstam fruitbomen maakt het plaatje compleet en geeft het geheel een rustieke uitstraling.

 

Voor meer info en bezoek, bel Antonia op 0484/35.71.18 of mail naar Antonia@jemar.be.

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
E spec
:
484 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Raamkozijn
:
hout
Algemene kosten