Vakantiewoning te Houthalen-Helchteren (3530)

€ 79.600

Algemeen
Prijs
:
€ 79.600
Kadastraal inkomen
:
€ 417
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Hengelhoefdreef 5/5, 3530 Houthalen-Helchteren
Bouwjaar
:
1978
Omschrijving

Gelijkvloers vakantieappartement gelegen op het vakantiedomein "Hengelhoef" in Houthalen. Goed bereikbaar via de autosnelweg E314 en gelegen in een bosrijk gebied waar u naar hartenlust kan wandelen, fietsen maar vast en zeker ook van de natuur en de rust kan genieten.

 

Het domein is zeer goed onderhouden en autoluw. Er is plaats voor de wagens op de parking aan de ingang. Wel kan u uit- en inladen bij de residentie. Ook is het kindvriendelijk met z'n speeltuintje, voetbal- en basketbalterrein en een omheind open lucht zwembad.

 

Het appartement heeft een leefruimte met open keuken. De slaapkamer heeft een dubbel bed en een stapelbed. Er zijn 2 badkamers waarvan één aansluit bij de slaapkamer en voorzien is van een wastafel en toilet. De andere badkamer heeft daarenboven nog een douche.

Zowel aan de voorkant als aan de achterkant zijn er terrassen met ook een buitenberging.

 

Het toerisme doet het zeer goed in Limburg. De unieke kans om uw eigen vakantiestek te hebben. U kan dit ook als investering kopen om als vakantieverhuur aan te bieden. Er is geen verplichting om te verhuren via het park. U kunt de touwtjes in eigen handen nemen.

 

Geen domicilie mogelijk!

 

U bevindt zich hier op Hengelhoef aan de Hengelhoefdreef 5 te Houthalen (niet te verwarren met Hengelhoef Oostappen gelegen aan de Tulpenstraat in Houthalen) 

 

Wilt u het appartement bezoeken of wenst u meer info te ontvangen? Neem dan gerust contact op via Robin@jemar.be of 0484 35 73 08.

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Recreatiegebied
Erfgoed
:
Landschapsatlas
Energie certificaat
EPC No.2457625-RES
E spec
:
404 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Alle comfort
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat