Vakantiewoning te Houthalen-Helchteren (3530)

€ 69.600

Algemeen
Prijs
:
€ 69.600
Kadastraal inkomen
:
€ 343
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Hengelhoefdreef 5/102, 3530 Houthalen-Helchteren
Bewoonbare opp.
:
35 m²
Bouwjaar
:
1978
Omschrijving

Op het vakantiedomein "Hengelhoef" in Houthalen bieden we u dit vakantie-appartement aan. Hengelhoef ligt in een oase van groen met een goede bereikbaarheid door de nabijheid van de autosnelweg E314. Toerisme in het mooie Limburg zit meer dan ooit in de lift. U kan het gebruiken voor eigen genot of als investering om het als vakantieverhuur aan te bieden.

 

Het park is zonder wagen vrij toegankelijk. Voor de auto's zijn er parkings aan de rand van het park. Om in-en uit te laden is het toegelaten de wagen op de daarvoor voorziene plaatsen te parkeren.

Voor de kinderen zijn er speelplekken. Er is een terrein om te basketballen of te voetballen. Op het grasveld staan kleine goaltjes. Ook staan er vaste tafeltennistafels. Het openluchtzwembad is omheind uit veiligheid voor kleine kinderen.

 

Het park is verdeeld in wooneenheden die telkens uit meerdere aaneengeschakelde vakantiewoningen bestaan. Dit appartement ligt op het eerste verdiep en heeft een leefruimte met keuken en eetruimte. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Achteraan is er een leuk terras met buitenberging.

 

Er is geen verplichting om te verhuren via het park. U kunt de touwtjes in eigen handen nemen. Ideaal om meer rendement te genereren.

 

Er is geen domicilie mogelijk!

 

U bevindt zich hier op Hengelhoef aan de Hengelhoefdreef 5 te Houthalen (niet te verwarren met Hengelhoef Oostappen gelegen aan de Tulpenstraat in Houthalen) 

 

Voor meer info kan u ons bereiken op het nummer 0484/35.73.08 of via mail naar Robin@jemar.be.

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Recreatiegebied
Erfgoed
:
Landschapsatlas
Energie certificaat
EPC No.2457637-RES
E spec
:
427 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Enkel
Raamkozijn
:
hout
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat