Nieuw pastoraal centrum & 11 appartementen in Maasmechelen
zondag, 09 april 2017 00:00

Beoordeel dit item
(14 stemmen)

Residentie De nieuwe Dekenij

Wonen in het centrum van Maasmechelen aan de kerk, de gezellige terrasjes, en op wandelafstand van winkels, bibliotheek en alle diensten? Dat kan in residentie De nieuwe Dekenij!

Naast het parochiesecretariaat en catecheselokalen biedt 'de nieuwe Dekenij' immers onderdak aan 11 stijlvolle appartementen, allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers. Uw nieuwe woning met extra comfort door vloerverwarming, 3 dubbele beglazing, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met bad of douche naar uw keuze, en een ruim zonneterras op het zuiden of het westen.
In de parkeerkelder horen er bij ieder appartement 1 of 2 privé-parkeerplaatsen en een eigen berging. Verder is er ook een fietsenstalling voorzien. Uiteraard is het gebouw uitgerust met moderne en geluidsarme liften die u netjes naast uw voordeur laten uitstappen. Trappen lopen is dus geen noodzaak meer.

De afwerking van uw badkamer, de vloeren van uw appartement, alsook de kleuren, apparaten en zelfs de indeling van uw keukenkasten kan u nog volledig zelf kiezen. Snelle beslissers hebben uiteraard eerste keuze.
 
De werken starten medio 2018 en de eerste appartementen zullen klaar zijn op het einde van 2019. Maak vandaag nog een afspraak via 089-77.23.20 of mail naar philippe@jemar.be en kies het appartement van uw dromen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.