Winkelruimte te TONGEREN (3700)

€ 215.000

Algemeen
Prijs
:
€ 215.000
Adres
:
Elderseweg 138, 3700 TONGEREN
Omschrijving

Te Koop: Prachtig gerenoveerde handelsruimte met apparatuur en ruime parking

 

Ontdek de perfecte locatie voor uw bedrijf in deze recent gerenoveerde handelsruimte, strategisch gelegen in de nabijheid van een ziekenhuis. Dit pand biedt een schitterende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte met hoogwaardige faciliteiten en een uitstekende ligging.

 

De handelsruimte geniet van een overvloed aan natuurlijk licht, wat zorgt voor een uitnodigende en energieke werkomgeving. De renovatie is uitgevoerd met oog voor detail, waardoor de ruimte volledig instapklaar is voor diverse bedrijfsactiviteiten.

 

Bijzonder aan dit aanbod is de ruime parkeergelegenheid: met plaats voor vier wagens zowel aan de voorzijde als achterzijde van het pand is er ruim voldoende ruimte voor zowel personeel als bezoekers. De parkeerplaats aan de achterzijde is ideaal voor leveringen, wat de logistieke operaties aanzienlijk vereenvoudigt.

 

Gelegen dichtbij een ziekenhuis, profiteert deze handelsruimte van een constante stroom van potentieel klantenverkeer en biedt het een unieke kans voor bedrijven gericht op horeca, kantoorruimte of gerelateerde sectoren. 

 

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in een ruimte die alles biedt wat u nodig heeft om te slagen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging! Ercan@jemar.be 0484036892.

 

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.20220924-0002675428-KNR-3
E spec
:
In aanvraag


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Dubbel
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat