Nieuwbouw

NPL

Kruindersweg 89
3630 MAASMECHELEN

Dankzij de moderne en unieke architectuur valt residentie NPL al meteen op in het straatbeeld. Het gebouw straalt uit wat het is: stijlvolle appartementen, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en voorzien van alle comfort! Ondergronds zijn er autostaanplaatsen voorzien.
Reeds 87% Verkocht

Town Hall


3630 MAASMECHELEN

Stijlvolle appartementen op een centrale locatie in Maasmechelen.

Rosas

Oude Baan 81
3630 MAASMECHELEN

Residentie Rosas is gelegen vlakbij de belangrijkste winkelstraten van Maasmechelen. De appartementen worden afgewerkt naar uw smaak en u heeft de keuze uit een appartement met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers.

Vliegstraat

Vliegstraat 35
3621 REKEM

Moderne residentie bestaande uit 2 gelijkvloerse appartementen en 2 appartementen op het eerste verdiep.

Top Hoeven

Koninginnelaan 135-139
3630 MAASMECHELEN

Vlakbij het shoppingcenter M2 en de winkelstraat De Pauwengraaf in Maasmechelen is dit mooi appartementengebouw met 9 appartementen gelegen. De ruime kamers gaan u zeker bekoren. Alle appartementen zijn prachtig afgewerkt. U heeft de keuze tussen 2-of 3 slaapkamerappartementen.
Reeds 11% Verkocht

Heirbaan

Heirbaan 89
3620 LANAKEN

4 nieuwbouwwoningen in Neerharen. Kunnen casco of afgewerkt gekocht worden.

Parkappartementen Daelgrimby

Heirstraat 457
3630 MAASMECHELEN

Nieuwbouwcomplex bestaande uit 24 appartementen met een maximum aan comfort! Elk appartement is voorzien van een leefruimte met open keuken, één twee of drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging. Smaken verschillen dus de afwerking heeft u volledig zelf in handen! Vloerverwarming en videofoon zijn standaard inbegrepen. 
Reeds 12% Verkocht