Duplex/Penthouse te MAASMECHELEN (3630)

€ 229.000

Algemeen
Prijs
:
€ 229.000
Kadastraal inkomen
:
€ 904
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Oude Baan 270/3, 3630 MAASMECHELEN
Bewoonbare opp.
:
120 m²
Bouwjaar
:
1999
Renovatiejaar
:
2020
Omschrijving

Ruim duplex appartement in Maasmechelen met centrale ligging!

 

Bent u op zoek naar het perfecte instapklare duplex appartement in Maasmechelen? Uw zoektocht eindigt hier! Dit prachtige appartement biedt niet alleen een uitstekende locatie dicht bij scholen, winkels en het openbaar vervoer, maar ook een comfortabel en ruim interieur dat u direct kunt betrekken.

 

Met een royale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 120m2, is dit appartement ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een gastentoilet, waardoor een gevoel van openheid en gastvrijheid wordt gecreëerd.

 

De L-vormige leefruimte stroomt naadloos over in de keuken met een ruime berging, perfect voor het organiseren van al uw culinaire benodigdheden. Maar het hoogtepunt van dit appartement is het grote terras aan de achterzijde, waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht in alle privacy.

 

Dit energiezuinige appartement beschikt ook over een modern aircosysteem in de leefruimte, waardoor het comfortabel is in alle seizoenen. Via de vaste trap in de leefruimte bereikt u het duplex gedeelte, met een ruime overloop die tal van mogelijkheden biedt voor uw creatieve inrichting.

 

Op deze verdieping vindt u twee gezellige slaapkamers en een badkamer voorzien van een bad, toilet en wasmeubel, waardoor dit appartement perfect is voor zowel individuen als gezinnen.

 

Handig is ook de garage aan de achterzijde van het gebouw, waardoor parkeren een moeiteloze ervaring wordt. Met gemeenschappelijke kosten van slechts 35 euro per maand, inclusief de blokpolis, geniet u van gemoedsrust en gedeelde verantwoordelijkheden.

 

Dus, als u op zoek bent naar een ruim appartement met een centrale ligging, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact op met Carolien@jemar.be of bel 0484357067 voor een bezichtiging of meer informatie. Uw droomappartement wacht op u!

 

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.120
E spec
:
122 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Airconditioning, Videofoon, Garagepoort met afstandsbediening
Comfort buiten
:
Terrasoverkapping
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat