Appartement te GENK (3600)

€ 159.000

Algemeen
Prijs
:
€ 159.000
Kadastraal inkomen
:
€ 897
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Dieplaan 29/16, 3600 GENK
Bewoonbare opp.
:
73 m²
Bouwjaar
:
1974
Omschrijving

Ontdek uw toekomstige thuis op een toplocatie in het bruisende hart van Genk! Gelegen op de zevende verdieping, biedt dit appartement met twee slaapkamers niet alleen een adembenemend uitzicht op de stad maar staat ook recht tegenover het stadhuis, waardoor u zich in de kern van het stadsleven bevindt. Met een ruime woonkamer die uitkijkt over de stad, geniet u van een panorama dat zelden beschikbaar komt.

 

Hoewel dit appartement een opfrissing nodig heeft, biedt het een fantastische basis om uw droomwoning te realiseren. Zie het als een blank canvas, klaar om te transformeren in uw ideale thuis of een slimme investering in het hart van Genk.

 

De toevoeging van een eigen staanplaats voor uw voertuig in de stad is een zeldzame luxe, waardoor parkeren nooit een zorg zal zijn. Deze eigenschap verzekert niet alleen gemak maar ook een meerwaarde voor uw investering.

 

Of u nu op zoek bent naar een woning met potentieel om te personaliseren, of een investeringskans in een locatie die blijft groeien en bloeien, dit appartement biedt ongekende mogelijkheden. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de dynamische gemeenschap van Genk, met alle voorzieningen binnen handbereik.

 

Investeer in uw toekomst met dit appartement dat belooft, met de nodige aandacht, te transformeren in een prachtige, waardevolle thuis. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging! Ercan@jemar.be 0484036892.

 

Financiele Info
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Energie certificaat
EPC No.20230324-0002847738-RES-1
E spec
:
342 kWh/m².jaar


Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Algemene kosten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat